III Всеукраїнська практична конференція для керівників закупівель та категорійних менеджерів СatManMaster-2019

III Всеукраїнська практична конференція для керівників закупівель та категорійних менеджерів СatManMaster-2019
Дата і місце проведення: 18 апреля 2019. м. Київ, вул. Василя Липківського, 1А (3 поверх) М. «Вокзальна» РК «Ультрамарин».

Аудиторія учасників конференції: понад 100 категорійних та ТОП менеджерів національних і регіональних роздрібних мереж України і ближнього зарубіжжя, а також власників у сфері виробництва і планування продажів.

Захід вже традиційно пройде в рамках щорічної Міжнародної конференції для ритейлерів і постачальників FoodMaster & PrivateLabel-2019. 10-я Міжнародна конференція. «Кращі бізнес-ідеї року для розвитку співпраці ритейлера та постачальника.» В паралельному 3-м залі.

❗ При реєстрації на конференцію CatManMaster-2019, Ви отримуєте додатково, можливість відвідувати зал FoodMaster і зал PrivateLabel.

На конференції Вас чекають:

• 6 топ-спікерів - Топ-менеджерів провідних роздрібних мереж, виробничих, дистрибуційних і аналітичних компаній України і зарубіжжя, які поділяться своїм практичним досвідом у вигляді майстер-класів.

• Більше 100 учасників - Ваших реальних і потенційних партнерів.

• Столи переговорів - Ви проведете переговори з понад 40 українськими і зарубіжними мережами в окремо виділеному залі для переговорів протягом 2-х годин.

Серед учасників минулих конференцій: NOVUS, PepsiCo Украина, WINETIME, «Аврора», «АСНОВА холдинг», «Ашан Украина», «Бакалия, ЕВРОПОЛЬ» (Супермаркет «РОСТ»), «ИДС», «Метро Кеш энд Кери Украина», «Мономах», «Нестле Украина», «НАДЕЖДА-ГРАНДЕКС», «Пакко Холдинг», «Торговый дом Боянивка», UPG, ТС «Провиант», «Эпицентр К», «Эргопак», «Эконом Плюс», «Симпатик-груп» и др.

У програмі Конференції буде представлений кращий український і світовий досвід співпраці рітейлерів і постачальників в сфері категорійного менеджменту, продемонстровані кращі практики категорійного менеджменту в різних галузях.

Практична спрямованість конференції створить платформу для спілкування однодумців, які хочуть поділитися досвідом, обговорити складності та бар'єри при впровадженні, повчиться на чужих помилках і створити ідеальну модель функціонування категорійного менеджменту.

Особливістю конференції в цьому році стануть Практичні часові майстер-класи, в яких експерти практики категорійного менеджменту компаній ритейлерів і постачальників поділяться своїм досвідом, розкриють цікаві кейси і допоможуть учасникам конференції знайти дієві інструменти для роботи категорійного менеджменту в компанії.

У програмі конференції:

1. Тема: Практичний досвід і результати впровадження категорійного менеджменту в нестандартній роздробі.

Спікер: Олена Самойленко, Комерційний директор «МОРЕ ПИВА».

2. Тема: Категорійний менеджмент: програма максимум.

Спікер: Валерій Якушко, Керівник відділу підтримки та розвитку SAP ERP, Фармацевтична Фірма «Дарниця».

3. Тема: Подолання опору при впровадженні КМ.

Спікер: Сергій Цимбал, Заступник керівника департаменту навчання і розвитку персоналу, «Епіцентр К».

4. Тема: Як збалансувати асортимент на полиці для збільшення продажів.

5. Тема: Як категорійний менеджмент впливає на ефективність взаємодії постачальника і рітейлера.

6. Тема: Категорійний менеджмент для інтернет-магазинів.

7. Тема: Роль категорії в ефективному управлінні асортиментом в мережі.

В рамках конференції Ви:

• Отримайте інформацію про основні тенденції в європейському та українському ритейлі та особливості трансформації споживання в різних категоріях.
• Познайомитеся з різними стратегіями управління асортиментом і отримаєте комплексне розуміння основних бізнес-процесів категорійного менеджменту.
• Відкриєте нові можливості створення додаткової цінності для споживача і збільшення економічних показників компанії.
• Познайомитеся з особливостями впровадження категорійного менеджменту в різних галузях.
• Отримайте комплексну інформацію про процес автоматизації управління категорією - електронні каталоги і планограмам, система Автозамовлення і управління великим обсягом даних.
• Практична спрямованість конференції створить платформу для спілкування однодумців, які хочуть поділитися досвідом, обговорити складності та бар'єри при впровадженні, навчитись на чужих помилках і створити ідеальну модель впровадження категорійного менеджменту.

Відгуки учасників конференції:

Запомнилось продуктивное обсуждение вопросов, живая дискуссия. Благодаря Конференции завел новые деловые контакты.
Юшков Максим, «Гведеон»

Конференция запомнилась насыщенностью информации. Хочу пожелать организатору сил на проведение таких Отличных мероприятий!
Седых Наталья, «Интегритас»

Запомнился доклад Евгении Чижевской. Считаю, что конференция важна для развития индустрии. Ценные практические кейсы.
Пряникова Марина, «Стиль Д»

Запомнились выступления Катерины Богачевой, Евгении Чижевской, Ирины Пархомчук. Благодаря Конференции я поняла, что имею знания по своему опыту, которые всегда нужно развивать.
Остапчук Людмила, «Ритейл Менеджмент Систем»

Больше всего запомнился круглый стол и обсуждение. Благодаря конференции завел новые знакомства, получил новую информацию и кейсы.
Цылёв Евгений, IDS Borjomi

Конференция понравилось, приеду еще! Организаторам желаю проводить мероприятия в том же духе.
Жук. А.А., «Фудмейкер»

Партнери конференції:

Трансформаційний Партнер - YouCoach
Партнер Кава-брейків - Trevi

Програма та реєстрація на захід за посиланням https://bitly.su/ojQjf8k5

Задати уточнюючі питання і зареєструватися Ви можете по телефону:



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі