Інструмент картографічної візуалізації та аналізу даних VISION офіційно виходить на світовий ринок

Інструмент картографічної візуалізації та аналізу даних VISION офіційно виходить на світовий ринок
Проект VISION, який знаходиться на стадії виходу з бета версії, вже встиг зарекомендувати себе, як корисний та доступний інструмент для візуалізації даних у вигляді інтерактивних карт, а також продукт з унікальним ланцюжком аналізу просторових даних. За перші місяці команда VISION уклала 2 державних контракти та один з міжнародною комерційною компанією.

“Аналіз даних з GPU:
1 мільйон об’єктів за 10 секунд”

Як підкреслив Олександр Крюков, Product Owner проекту VISION, з кожним роком бізнес накопичує все більше даних з просторовою прив'язкою, а також формуються величезні масиви даних користувачів тих чи інших сервісів. Але не завжди бізнес знає про інструменти аналізу або не користується ними, зважаючи на складність існуючих рішень. Тому команда продукту VISION акцентувала увагу не тільки на функціональності, але і на оперативності обробки даних, а також доступності для користувача будь-якого рівня.

“Створюй веб-карту всього за 2 хвилини”

Маючи під рукою настільки зручний і потужний інструмент VISION, маркетолог, власник бізнесу або менеджер з розвитку без спеціалізованої технічної освіти, може за кілька хвилин створити зрозумілу інтерактивну карту і провести глибокий аналіз даних. Тим, самим VISION дозволяє скоротити витрати на штат додаткових фахівців і час на розробку власних кастомних рішень для обробки і візуалізації даних.

“Візуалізація 100 000 полігонів 3D в браузері”

Інструмент VISION дозволяє:
• Проводити геомаркетингові дослідження будь-якої складності
• Аналізувати організаційну структуру для розширення та оптимізації філіалів
• Проводити аналіз конкурентів для прийняття ефективних бізнес-рішень

Користувачами продукту може виступати бізнес або організація будь-якого розміру і напрямку, наприклад локальні або міжнародного рівня ритейл компанії, платіжні системи, фінансові структури, компанії сфери охорони здоров'я, державні інституції, а також НГО.

Бета-користувачам надається знижка в 50% на майбутню підписку.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі