ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ РОБОТИ КОМЕРЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ — НОВИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ РОБОТОТЕХНІКИ LG

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ РОБОТИ КОМЕРЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ — НОВИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ РОБОТОТЕХНІКИ LG
Запуск роботів LG CLOi збільшить прибутки компанії

СЕУЛ, 27 грудня 2018 р. — На виставці CES 2019 компанія LG Electronics (LG) представить покращену версію портативного робота CLOi SuitBot разом з лінійкою вдосконалених роботів для комерційного використання. Робот LG CLOi SuitBot підтримує нижню частину тіла, щоб знизити напруження при ходьбі, роботі, а також в положенні стоячи. Покращені роботи CLOi — PorterBot, ServeBot і CartBot — продемонструють нові можливості штучного інтелекту, що є пріоритетним вектором розвитку робототехніки LG.

Вперше представлений на виставці електроніки IFA 2019 в Берліні, робот LG CLOi SuitBot підтримує положення корпусу людини й збільшує силу м’язів. Це допомагає знизити ризик отримання травм і втому при виконанні таких складних завдань, як підйом і опускання великих вантажів. SuitBot збільшує гнучкість тіла користувача при витягуванні під кутом 50 градусів, а також при згинанні в талії під кутом 90 градусів і нахилах з положення стоячи під кутом 65 градусів. Портативний робот від LG працює протягом 4 годин без підзарядки й заряджається всього за 1 годину.

Представлені на виставці CES 2018, роботи PorterBot, ServeBot і CartBot розроблені для використання в аеропортах, готелях, супермаркетах і торгових центрах. Їх завдання — допомагати користувачам, перевозити багаж, доставляти їжу й носити продуктові покупки. Роботи LG CLOi комерційного призначення підтримують покращену автономну систему навігації й інші види зв’язку. Це дозволяє їм легко комунікувати з такими механізмами, як ліфт та автоматичні двері. Завдяки технологіям штучного інтелекту роботи LG CLOi можуть аналізувати шаблони поведінки користувачів для постійного навчання та підвищення продуктивності. Вони оснащені сенсорними дисплеями та можливостями розпізнавання голосу, щоб полегшити природну взаємодію з клієнтами. LG CLOi можуть виконувати складні завдання, а саме відповідати на питання й оформляти платежі. Ці інтелектуальні роботи розроблені для самостійного функціонування. При низькому заряді акумулятора вони автоматично направляються до станції підзарядки, повертаючись до роботи після повної зарядки. Окрім того, вони виконують щоденну автоматичну самодіагностику та відправляють звіти про свій стан.

«Еволюція лінійки робототехніки LG підкреслює прагнення компанії розробляти та випускати роботизовані рішення для теперішнього часу в найближчому майбутньому, — сказав Рох Джин-сео (Roh Jin-seo), старший віце-президент і голова напрямку робототехніки LG. — Завдяки можливості розуміти та аналізувати навколишнє середовище, роботи LG CLOi для сфери послуг є кульмінацією значних інвестицій в дослідження в галузі автоматизації та штучного інтелекту».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі