ISEF ЕкоТехно Україна: Запрошення на Урочисту церемонію закриття

ISEF ЕкоТехно Україна: Запрошення на Урочисту церемонію закриття
Запрошуємо на Урочисту церемонію закриття ЕкоТехно Україна - Національного этапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів ISEF.

7 лютого

12:00 – 14:00

Національний центр «Український дім»

Під час церемонії буде визначено переможців ЕкоТехно Україна 2020, що представлять Україну на міжнародній науковій арені у травні 2020 в США.

Участь молодих вітчизняних вчених у міжнародному конкурсі ISEF є дуже важливою, престижною та представницкою подією, яка презентує Україну як іноваційну, прогресивну країну, що підтримує молодь, робить великий вклад у розвиток науки та готова до розширення горизонтів.

ISEF - International Science & Engineering Fair – найбільший в світі міжнародний конкурс науково-технічної творчості школярів, який проходить з 1950 року у США.

У фіналі конкурсу приймають участь близько 1800 учасників з майже 80 країн світу. У 2020 році новим спонсором ISEF стала компанія Regeneron. Раніше більше 20 років титульним спонсором ISEF виступала корпорація Intel, яка сприяла організації Національного українського етапу міжнародного конкурсу та підтримувала його протягом 15 років.

__________________

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі