Харків'янин отримав золоту медаль на чемпіонаті світу з ММА – World Championship

Харків'янин отримав золоту медаль на чемпіонаті світу з ММА – World Championship
На чемпіонаті світу з ММА – World Championship, що проходив 18-23 листопада у Сінгапурі - Україна зайняла перше командне місце у світі серед 44 країн. Учасник чемпіонату Денис Бондар, який родом із Харкова став переможцем та отримав на чемпіонаті золоту медаль.

Загалом, бійці гідно представили Україну на міжнародній ММА арені, та збагатили Батьківщину 11 медалями, 5 з яких – золоті.

Нагадаємо, що з нагоди виграшу 23 листопада відбулася урочиста зустріч української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA у аеропорту Бориспіль. До терміналу D завітали безліч гостей привітати збірну: близькі та друзі учасників чемпіонату, а також, представники ЗМІ. Усіх членів збірної піднесено поздоровляли та зустрічали з: короваєм, сіллю, рушником та національною символікою.

Підсумки Чемпіонату світу з ММА:⠀

Золото
• Сиркін Роман
• Семаль Валентина
• Бондар Денис
• Шмиголь Ігор
• Костюченко Єгор

Срібло
• Ілюк Людмила
• Воробйов Артур
• Усейнов Єміль

Бронза
• Іванова Дар‘я
• Чібісова Дар‘я
• Піцик Ірина

Володимир Тесля, президент української федерації змішаних бойових мистецтв:
«Для нас це перше серйозне змагання на чемпіонаті світу, яке дійсно стало справжнім викликом. У нас була мета взяти призові місця, але переміг, в першу чергу, командний дух, - і ми зайняли перше командне місце у світі серед таких сильних команд як: Америка та Австралія. Я вважаю, що це не лише наша перемога, а перемога усієї України. Дізнавшись вже про перші здобутки збірної – були шалені емоції, а особливо після того як стало відомо що ми змагаємося не просто за медалі, а за перше місце у світі! Усі хто отримав перші місця наразі мають призову стипендію розміром у 4 тис. дол. від організаторів чемпіонату та підписують контракт із лігою WWFC. Тому я впевнений, що переможців чекає великий успіх у подальшій кар’єрі. Нас ця перемога ще більше змотивувала, адже ми багато працювали та шукали потрібну модель розвитку українського ММА та командного духу, і я впевнений, що ми її знайшли. Я сподіваюсь, що наша держава також буде підтримувати бійців, адже для них найбільшим стимулом є підняття українського прапора на міжнародних аренах».

Нагадаємо, що ведучого українського суддю – Володимира Шемарова офіційно оголошено кращим рефері чемпіонату. А учасник Денис Бондар, який отримав одну із золотих медалей був одним із претендентів на головний приз чемпіонату: контракт на 100 тис. дол. та 5 поєдинків із World One Championship.

Денис Перч, віце-президент UF MMA:
«Ми дуже задоволені тим, що Україна гідно виступила на чемпіонаті світу, і ми стали першими. Завдяки плідній роботі федерації, ми показали усім, що спортсмен повинен займатися спортом, а не думати про те, де йому узяти для цього кошти, - лише за такої умови буде результат. Ми дали розуміння нашим бійцям, що ми про них піклуємося, і відчуття відповідальності, яке виникло за рахунок цього, - і стало одним із ключових у здобутті перемоги. Ми раді, що саме Україна займає особливе місце на світовій карті ММА, а наша федерація безпосередньо до цього причетна. Наші бійці дуже горді, що саме їм випала честь брати участь на чемпіонаті такого рівня. Насправді, в такій великій країні як наша є набагато більше достойних бійців, які б могли представляти нас на цьому чемпіонаті. І я впевнений, що наступного разу ми повеземо у кожній ваговій категорії вже по 2 бійця. Ми були найбільш зібраною та дисциплінованою командою, і у кожного із представників 44 країн, що брали участь у чемпіонаті - залишилося найкраще враження про Україну. Усе це ще раз доводить що наша країна це велика ММА держава, і саме змішані бойові мистецтва вже скоро стануть одним із головних спортивних напрямків».

Генеральний партнер збірної - Parimatch


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі