Харківський аеропорт продовжує стабільний розвиток

Харківський аеропорт продовжує стабільний розвиток
Пасажири Першої столиці все частіше вибирають авіа-транспорт для своїх подорожей як закордон, так і рідною країною. Про це свідчать останні статистичні дані - підрахунки показали, що в жовтні цього року обсяг пасажироперевезень збільшився на 54% в порівнянні з жовтнем минулого року, і склав 55,2 тисячі осіб.
Харків'яни і гості міста найчастіше користуються міжнародними перельотами. Так, рейси в Стамбул (Pegasus, Atlasglobal), Варшави (LOT), Кутаїсі (МАУ), Мінськ (Belavia) і Тель-Авів (МАУ) були в жовтні найпопулярнішими. Серед внутрішніх маршрутів найбільш завантаженим за традицією залишається столичний рейс, який обслуговується авіакомпанією МАУ.

Варто відзначити, що в цілому позитивна тенденція розвитку Міжнародного аеропорту «Харків» спостерігається весь поточний рік - за 10 місяців 2016 року пасажиропотік зріс на 60% в порівнянні з аналогічним відрізком 2015-го. Із початку року аеропорт Слобожанщини обслужив 497,5 тисяч осіб. Безумовно, велику роль у збільшенні всіх кількісних показників зіграли чартерні перевезення. Найчастіше чартерні рейси доставляли своїх пасажирів в сонячні країни, тому найпопулярнішими стали маршрути в Шарм-Ель-Шейх (МАУ, Windrose, Azur Air Ukraine, Bravo), Анталію (МАУ, Windrose, Azur Air Ukraine), Даламан (Azur Air Ukraine) і Тіват (Bravo, YanAir)


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі