Харківський аеропорт відновив пасажирські перельоти

Харківський аеропорт відновив пасажирські перельоти
15 червня о 22:05 в Міжнародний аеропорт «Харків» прибув перший пасажирський літак після карантинної перерви. Він виконував рейс авіакомпанії Windrose Airlines з Києва. В зворотний шлях літак вирушив 16 червня о 7:40.

Рейси Київ-Харків-Київ відтепер будуть виконуватися щодня. Цей маршрут став першим регулярним напрямком Windrose Airlines з нашого міста. Компанія саме розширює географію внутрішніх перельотів і вже пропонує гнучкий графік рейсів з Києва до Одеси, Дніпра, Львова — по два-три вильоти на день. Шлях з Харкова до цих міст з урахуванням пересадки в Борисполі займатиме близько чотирьох годин.

Придбати квитки можна на сайтах авіакомпанії та аеропорту, а також забронювати за номером 0 800 303 803. Вартість квитків починається від 836 гривень.

Звертаємо увагу, що всі перельоти здійснюються з дотриманням норм попередження COVID-19 на авіаційному транспорті. Просимо ознайомитися з переліком правил перед відвідуванням аеропорту.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі