Київcтар включив зв’язок 4G ще в 100 населених пунктах

Київcтар включив зв’язок 4G ще в 100 населених пунктах
Національний телеком оператор підключив до 4G зв’язку нові населені пункти у Вінницькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях. Абоненти Київстар, що мешкають у цих населених пунктах і користуються USIM-картками і смартфонами з 4G модулем, отримають бонусні 10 000 Мегабайтів. Скористатись бонусом абоненти зможуть протягом 30 днів.

Мобільний інтернет 4G з’явився у районних центрах Татарів, Ворохта, Яремче, Микуличин, Городенка, Яблуниця, Чортків, Збараж, Теребовля і селах цих районів. Завдяки цьому ще понад 315 тисяч мешканців України в 100 населених пунктах отримали можливість користуватись новими технологіями мобільного зв’язку. Наразі мережа 4G Київстар охоплює 3831 населений пункт, де мешкають 21,7 млн жителів України, а це - 52,3% населення.
Розвиток нових технологій мобільного зв’язку сприяє збільшенню використання абонентами послуг швидкісної передачі даних. Наприклад, за 4 дні Нового 2019 року і Різдва в мережі Київстар абоненти використали стільки ж дата трафіку (понад 6 тисяч терабайтів), як і за один квартал 2016 року.

Завдяки зв’язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. Адже з технологією LTE середня швидкість передачі даних є на порядок вищою, а затримка в передачі пакетів інформації (ping) менше в 2,5 рази у порівнянні з сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості зображення, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

До речі, за даними експертів міжнародної компанії Ookla, Київстар є лідером за середньою швидкістю мобільного інтернету серед мобільних операторів України.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, що пропонують вигідні умови для клієнтів мобільного інтернету. Зокрема, тарифи з необмеженим трафіком на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus).

Щоб розпочати користування 4G необхідно, щоб смартфон та SIM-картка абонента підтримувала технологію LTE. Це можна перевірити з допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик - для перевірки смартфонів; *245*4# виклик - для перевірки SIM-карток. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів по вигідній ціні в своїх магазинах і на сайті.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі