Київcтар включив зв’язок 4G ще в 112 населених пунктах

Київcтар включив зв’язок 4G ще в 112 населених пунктах
Національний телеком оператор підключив до 4G зв’язку нові населені пункти в Івано-Франківській та Львівській областях. Мешканці цих населених пунктів, які встановили USIM-картки Київстар та користуються смартфонами з 4G модулем, отримають 10 000 Мегабайтів нетарифікованого трафіку для мобільного інтернету

Мобільний інтернет 4G з’явився у районних центрах Городок, Жовква, Золочів, Миколаїв, Моршин, Калуш і селах цих районів. Завдяки цьому ще понад 200 тисяч мешканців України в 112 населених пунктах отримали доступ до нових технологій мобільного зв’язку. Наразі мережа 4G Київстар охоплює 3731 населений пункт, де мешкає 21,5 млн жителів України.

Завдяки зв’язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. Адже з технологією LTE середня швидкість передачі даних є вищою у 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) менше в 2,5 рази у порівнянні з сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості зображення, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

За даними експертів міжнародної компанії Ookla, у кінці 2018 року Київстар став лідером за середньою швидкістю мобільного інтернету серед мобільних операторів України.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів з вигідними умовами для клієнтів мобільного інтернету. Зокрема, тарифи з необмеженим трафіком на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus).

Щоб розпочати користування 4G необхідно, щоб смартфон та SIM-картка абонента підтримувала технологію LTE. Це можна перевірити з допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик - для перевірки смартфонів; *245*4# виклик - для перевірки SIM-карток. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів по вигідній ціні в своїх магазинах і на сайті.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі