Київгума можливо буде експортували до ЄС свою діелектричну продукцію

Київгума можливо буде експортували до ЄС свою діелектричну продукцію
ТОВ «Київгума» розглядає можливість почати експортували до ЄС свою діелектричну продукцію (рукавичні, взуття і коврики). Про це було вирішено під час участі компанії в проекті Великої Британії щодо визначення відповідності вимогам безпечності продукції малого та середнього бізнесу в рамках угоди про зону вільної торгівлі з ЄС, повідомляє Офіс з Просування Експорту.

Під час проекту фахівці відділу аналітики разом із залученими консультантами оглянули виробництво підприємства, вивчили продукцію і проаналізували поточний стан справ. Був створений детальний огляд законодавства ЄС та визначені всі суттєві вимоги, яким має відповідати продукція підприємства. Спільно з командою Київгуми, фахівци Офіса з Просування Експорту провели оцінку можливих ризиків, визначили необхідні заходи щодо їх запобігання та підібрали відповідні європейські технічні стандарти.

Одночасно з тим, спеціалістами компанії проводилась робота з підготовки технічної документації. В подальшому команда Київгуми обрала та почала співпрацювати з європейською лабораторією для проведення необхідних тестувань своєї продукції та отримання відповідних сертифікатів. Результатом цієї роботи стане готові технічний файл та декларація відповідності європейським вимогам, які дозволять компанії вийти на ринки країн ЄС.

Співробітники компанії високо оцінили участь в проекті. За словами Володимира Кріпкого, директора з розвитку виробництва та впровадження інновацій Київгуми, експерти Офісу надали методичну допомогу на дуже високому рівні: “З боку фахівців Офісу завжди швидка реакція на наші прохання та запитання, робота чітко організована, кожна зустріч готувалась за спеціально розробленою програмою. Ми дуже задоволені співпрацею з фахівцями Офісу з просування експорту. Впевнені, що проведені дії виведуть продукцію нашого підприємства на ринки країн ЄС” — підкреслив Володимир.

Довідка.
ТОВ «Київгума» – лідер ринку України з виробництва виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону. «Київгума» виробляє понад 3,5 тис. найменувань продукції для всіх галузей народного господарства. Підприємство повного циклу, що дозволяє надавати послуги виробництва виробів, починаючи від розробки суміші та проектування оснастки до їх виготовлення.
Асортимент продукції нараховує безліч як формових виробів: техпластини, кільця, манжети, сходинки, різні вироби побутового та сільськогосподарського призначення, так і неформових: ущільнювачі, профілі, прокладки, прогумовані полотна, трубки, шнури та ін. Також «Київгума» пропонує широкий асортимент продукції медичного призначення та товарів для дітей.

Державна установа “Офіс з просування експорту України” була створена протягом 2018 року на базі консультативно-дорадчого органу “Офіс з просування експорту” при Мінекономрозвитку і розпочала свою самостійну роботу з підтримки українського бізнесу та просування українського експорту у грудні 2018 року.
Мета створення Установи – допомагати українському бізнесу ставати успішним на закордонних ринках шляхом:
- розвитку експортних компетенцій українського бізнесу
- промоції українських товарів та послуг за кордоном
- допомоги в налагодженні співробітництва та партнерства між українським та закордонним бізнесом.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі