Київстар надаватиме комплексні бізнес–рішення для підприємств Метінвесту

Київстар надаватиме комплексні бізнес–рішення для підприємств Метінвесту
Наприкінці 2018 року завершився тендер, ініційований Дирекцією з логістики та закупівель ТОВ «Метінвест Холдинг» та ТОВ «Метінвест Діджитал» з метою пошуку оператора мобільного зв’язку для обслуговування Групи Метінвест. Переможцем став найбільший мобільний оператор України - Київстар, що надав найкращу пропозицію за кількістю, якістю та ціною послуг.

«Співпраця Київстар з Групою компаній Метінвест – це довгостроковий стратегічний проект, який є яскравим прикладом взаємодії великих технологічних компаній заради найкращого результату, – коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – Він якнайкраще ілюструє спектр можливостей Київстар для вирішення потреб клієнтів – ми маємо все для того, щоб автоматизувати, налагодити, зробити зручнішими та швидшими бізнес–процеси компаній. Як результат – їм більше не потрібно витрачати зайвий час, ресурси та гроші на внутрішні проблеми, а можна повністю зосередитись на основних задачах бізнесу».

За умовами підписаної угоди, довгострокове партнерство передбачає надання мобільного зв’язку високої якості та пов’язаних із ним послуг співробітникам Групи Метінвест, співпрацю у проектах з цифрової модернізації підприємств та створення високотехнологічних умов для ефективної роботи бізнесу.

«Прозоре ціноутворення та гнучкі оптимальні тарифні плани, зафіксовані на п’ять років, надають можливості співробітникам компанії завжди та всюди залишатися на зв'язку не лише в Україні, але й за кордоном, щоб вирішувати складні завдання бізнесу з мінімальними витратами на мобільний зв'язок». – зазначив Олексій Громаков, директор із логістики та закупівель ТОВ «Метінвест Холдинг».

«Інтенсивне пілотування проектів з використанням нових технологій спільно з механізмами швидкої апробації ідей у сфері digital дозволяє команді Метінвест Діджитал нарощувати цифрову зрілість Групи Метінвест як прогресивної компанії, що розвиває ГМК України та інвестує в інновації, – говорить Сергій Федчун, директор департаменту надання IT–послуг ТОВ «Метінвест Діджитал». – Тривала співпраця з Київстар дозволить нам побудувати надійні канали для створення платформи цифрових рішень для бізнесу та підняти на новий якісний рівень сервіс надання мобільного зв’язку співробітникам групи».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі