Київстар підключив до 4G ще 1046 населених пунктів

Київстар підключив до 4G ще 1046 населених пунктів
Ще 830 тисяч мешканців України отримали доступ до швидкісного мобільного інтернету за технологією 4G/LTE. Київстар збільшив територію мережі 4G у 21-й області України і підключив до нових технологій одразу 1046 населених пункти.

Так, швидкісний мобільний інтернет з’явився у містаї Батурин, Бердичів, Біловодськ, Вараш, Волочиськ, Вільнянськ, Золотоноша, Конотоп, Маневичі, Мена, Радомишль, Рубіжне, Самбір, Сміла, Старокостянтинів, Стрий, Хотин, Щастя, Ямпіль, а також сотнях сіл. Відтак ще 830 тисяч жителів України зможуть користуватись перевагами нових мобільних технологій в мережі Київстар.

Мережа 4G національного оператора працює у 7885 населених пунктах, з яких 90% - у сільській місцевості. Це територія, де проживає понад 29,8 млн осіб, або 72% населення України.

Київстар також піклується про якість послуг. Для цього компанія встановлює нові базові станції для 4G-зв’язку – їх у мережі вже 7,5 тисяч. Як свідчать тести передачі даних, здійснені у 3 кв 2019 міжнародною компанією Ookla, Київстар забезпечує найвищу середню швидкість мобільного інтернету на пристроях що підтримують 4G- зв’язок.

Довідка про Київстар:
Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).
Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі