Київстар підключив до 4G ще 1639 населених пунктів у вcіх областях України

Київстар підключив до 4G ще 1639 населених пунктів у вcіх областях України
Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE доступний у 9485 населених пунктах, де проживає 74% населення України.

У листопаді 2019 національний телеком оператор Київстар підключив до мережі 4G ще 1639 населених пунктів. У порівнянні з жовтнем 2019, кількість міст і селищ, де доступний швидкісний мобільний інтернет, зросла на 20%, і досягла 9485. Це територія, де проживає більше 30 млн людей, або 74% населення України.

Щоб забезпечити населення України доступом до нових технологій зв’язку, Київстар вже встановив понад 7,5 тисяч базових станцій з 4G, і щотижня збільшує територію мережі. На сьогодні послугами 4G скористалось майже 8 мільйонів абонентів. Що цікаво, середнє використання мобільного інтернету на абонента в 4G-мережі є майже утричі більшим, ніж в мережі 3G.
Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету на абонентських пристроях, що підтримують зв’язок 4G, в мережі Київстар є найвищою з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018 і 2019 роки.
З 2015 року компанія Київстар інвестувала у розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G майже 25 млрд грн.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно в більше 8 тисячах торгових точок по всій Україні.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі