Київстар поліпшує онлайн-тарифи та надає більше мегабайтів

Київстар поліпшує онлайн-тарифи та надає більше мегабайтів
Рівно рік тому Київстар представив революційні тарифи: більше дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, а також необмежений стрімінг музики та відео. Сьогодні компанія оголошує про поліпшення умов чинної тарифної лінійки та нові можливості для клієнтів.

Тариф «Онлайн» став ще вигіднішим. Тепер за ту ж абонплату клієнт отримує вдвічі більше інтернету: 2000 МБ на місяць, а також щомісяця бонусні 1000 МБ протягом 6 місяців. Нагадаємо, що в цьому тарифі клієнтам надається безлімітний доступ на соціальн
і мережі. Також абонент отримує безлімітні дзвінки в мережі Київстар і 60 хвилин дзвінків на інші мережі.
Ще більше можливостей з'явилося в тарифі «Онлайн+»: додатково до 4000 МБ трафіку, які передбачені умовами цієї пропозиції, абоненти протягом півроку отримують щомісячний бонус 2000 МБ, які нараховуються одразу після внесення першої абонплати. Нагадаємо, що, крім необмеженого доступу до соціальних мереж, клієнти «Онлайн+» можуть користуватися безлімітним аудіострімінгом, а також отримують щомісяця 100 хвилин на інші мережі та необмежені дзвінки на номери Київстар.

Тариф «Онлайн Екстра» також доповнений пакетами мегабайтів. Так, замість 6000 МБ абоненти будуть отримувати 9000 МБ трафіку. Бонусні 3000 МБ нараховуються відразу після списання першої абонплати і надаються абонентам щомісяця протягом півроку. Даний тариф враховує потреби в різних способах використання мобільного інтернету: перегляд відео та прослуховування музики онлайн, соцмережі без обмежень. Також клієнтам надаються 300 хвилин дзвінків на інші мобільні мережі, необмежене спілкування в мережі Київстар та 500 SMS на всі мобільні мережі України.

Всі тарифи мають регіональні варіації, які враховують потреби жителів різних областей України в спілкуванні з абонентами інших мереж, і доступні абонентам передплаченого зв'язку.

Важливо, що скористатися поліпшеними тарифними планами можуть як нові, так і дійсні клієнти Київстар. Для цього достатньо перейти на оновлені тарифи, зателефонувавши на номер 477*1, або оформити заявку на сайті чи в особистому кабінеті.

Нагадаємо, що за 2016 рік у мережі Київстар було використано понад 51 486 ТБ дата-трафіку – вдвічі більше, ніж у 2015 році. Зростання споживання мобільного інтернету пов'язане з розвитком національного покриття 3G Київстар, високою швидкістю передачі даних і вигідними тарифами. Завдяки новим можливостям у клієнтів змінилися переваги в споживанні послуг інтернету. Наприклад, у структурі трафіку користувачів 3G-інтернету основну частку становить аудіо- та відеострімінг (32%), а також соцмережі (30%).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі