Київстар – у ТОП-20 найбільших платників податків України

Київстар – у ТОП-20 найбільших платників податків України
У 2016 році компанія Київстар сплатила 4 267 млрд грн податків і зборів. Це найбільша сума відрахувань до бюджету серед підприємств галузі мобільного та фіксованого зв'язку.

Згідно з даними журналу «Вісник. Рейтинг», який видається за підтримки ДФС України, Київстар у 2016 році увійшов до ТОП-20 найбільших платників податків. Окрім того, компанія визнана платником податків № 1 поміж підприємств галузі зв'язку.

У 2016 році Київстар інвестував у розвиток інфраструктури та нових технологій понад 2,6 млрд грн. Це дало можливість компанії здійснити модернізацію інфраструктури для підготовки до майбутнього впровадження стандарту 4G/LTE, побудувати та запустити в експлуатацію мережу 3G у понад 7 000 населених пунктах. При цьому, компанія розвиває нові технології не лише у великих містах, а й у віддалених селах, оскільки прагне забезпечити рівні можливості доступу до 3G усім жителям України. До того ж, Київстар першим серед телеком-операторів забезпечив зв'язок 3G у населених пунктах зони АТО.

«Бути лідером – означає нести відповідальність не тільки за тисячі співробітників і мільйони абонентів, а й за розвиток країни. За 20 років роботи в Україні ми заплатили майже 50 млрд грн податків і продовжуємо будувати відповідальний бізнес, незважаючи на складну економічну ситуацію», – говорить Петро Чернишов, президент Київстар.

Варто зазначити, що у квітні 2017 року Київстар став переможцем III національного рейтингу «Репутаційні АКТИВісти» серед компаній галузі зв'язку. Експерти рейтингу особливо відзначили інноваційні підходи, репутаційну стабільність і медіаактивність Київстар. Окрім того, за результатами досліджень E&Y, опублікованими у березні 2017 року, Київстар - у ТОП-10 компаній, які українці вважають найбільш привабливими для працевлаштування. Також телеком-оператор визнаний роботодавцем № 1 у галузі телекомунікацій.

Як лідер телеком-ринку Київстар робить значний внесок у розвиток суспільства та країни. У 2016 році компанія продовжила національну освітню програму Make Your Mark («Зроби свій внесок»), спрямовану на підтримку старшокласників, студентів і молодих підприємців. До того ж, Київстар підтримав інноваційний телеком-акселератор Radar Tech (ВДНГ-Tech). Компанія також розвиає інноваційні проекти, як от Mobile ID і Kyivstar Business Hub.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі