Київстар запускає Smart-тарифи

Київстар запускає Smart-тарифи

Київстар представив єдину лінійку тарифних планів для контрактних і бізнес-клієнтів: Smart, Smart+, Smart Max, Smart Business, Smart Business+.

Нова тарифна лінійка доступна для всіх абонентів контрактної та корпоративної форм обслуговування, а також для нових клієнтів.

Серед переваг комерційної пропозиції:

  • безлімітні дзвінки у мережі Київстар;
  • у більшості тарифів – безлімітний мобільний інтернет;
  • від 120 до 3000 хвилин на інші номери по Україні, а також за кордон*;
  • без додаткової плати послуга Mobile ID – цифрова мобільна ідентифікація та кваліфікований електронний підпис, за допомогою якого можна підписати різноманітні електронні документи.

Контрактні абоненти, крім вказаних тарифних планів, можуть підключити тариф Київстар Родина, в якому є безлімітні дзвінки в мережі, 60 хвилин на інші напрямки та 6000 Мб мобільного інтернету. Абоненти передплаченої форми обслуговування можуть перейти на цей тариф із збереженням свого номера. За бажанням, абоненти можуть підключити одразу 4 номери на свій діючий особовий рахунок, при умові, що на ньому вже використовується один з контрактних тарифів нової або попередньої лінійки.

Крім того, при переході на новий тариф абонент має можливість без додаткової плати скористатися послугою «SIM для пристроїв» і отримати другу SIM-карту для використання в Smart-годинниках, GPS-трекерах, сигналізаціях та інших «розумних девайсах». У тарифах Smart+ та вище абонент отримує «SIM для планшета» для використання безлімітного мобільного інтернету у планшеті, роутері і т.п. Абоненти з тарифом Smart Max та вище – «SIM для другого телефону», за допомогою якого зможуть здійснювати вихідні дзвінки з другого смартфону. Послуги «SIM для планшета» та «SIM для другого телефону» також доступні для бізнес-абонентів Київстар.

Бізнес-абонентам тарифних планів Smart Max, Smart Business, Smart Business+ доступні додаткові сервіси:

  • ліцензоване програмне забезпечення Microsoft Office 365, яке можна використовувати не тільки на телефоні, але і на ПК або планшеті. До одного номера телефона можна підключити до 15 пристроїв;
  • «Віртуальна мобільна АТС», яка дозволяє керувати вхідними та вихідними дзвінками, розподіляти їх, зберігати історію розмов, а також дозволяє інтегрувати CRM-систему та багато іншого.
  • 3 000 хвилини для користування фіксованого телефонного зв’язку в пакеті «Sip Business+» у тарифному плані Smart Business+.

Перший місяць користування більшістю тарифів як для контрактних, так і для бізнес-абонентів буде коштувати 100 грн. Крім того, нові бізнес-абоненти завдяки акції «Бізнес старт» можуть протягом 6 місяців економити до 50% вартості послуг у обраному тарифі. 

Нагадаємо, що серед переваг обслуговування контрактних та бізнес-клієнтів: можливість користуватися усіма послугами одразу, а оплачувати частинами або навіть у наступному місяці; великий перелік сервісів та послуг доступні без додаткової плати. І, звичайно, більш високий рівень захисту персональних даних, особливо якщо номер використовується для онлайн-банкінга або ведення бізнесу.

__________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі