Київстар запустив партнерський проект з Terrasoft

Київстар запустив партнерський проект з Terrasoft
Послуга дозволяє інтегрувати історію мобільних дзвінків з Віртуальної мобільної АТС напряму в CRM від компанії Terrasoft

Київстар запустив партнерський проект для середнього та великого бізнесу спільно з IT компанією Terrasoft. Програмне забезпечення дозволяє обробляти, зберігати і аналізувати історію контактів з кожним своїм клієнтом. Абоненти Київстар, підключені до Віртуальної мобільного АТС, можуть фіксувати і вести облік всіх своїх дзвінків відразу в системі управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). Такий автоматизований процес створений для того, щоб знизити витрати на організацію і підтримку бізнес процесів організації - від фіксації вхідного дзвінка в колл-центрі до аналізу навантаження на кожного менеджера.

Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар, коментує: «Об`єднання IT-продуктів та телеком-послуг – це частина стратегії розвитку відносин з бізнес-клієнтами в Київстар. Бути лідером на телеком-ринку означає кожен день удосконалювати існуючи продукти та створювати нові рішення для бізнесу спільно з надійними партнерами, такими, як Terrasoft».

Спеціально розроблений коннектор* Kyivstar vPBX Calls History for bpm`online дозволить поточним і потенційним клієнтам Київстар:

- ідентифікувати абонента, який телефонує, і прив'язати записи дзвінка до існуючої картки в системі;
- створити журнал викликів в системі CRM;
- синхронізувати дзвінки;
- отримувати записи розмов з/на мобільні і фіксовані номери співробітників.

Євген Горбачьов, Customer Success Director Terrasoft, додає: «Співпраця з таким телеком-гігантом як Київстар - дуже важливий стратегічний крок для Terrasoft. Ми створюємо продукти, які допомагають компаніям у всьому світі покращувати і прискорювати свої процеси. При цьому функціональні можливості bpm'online постійно розширюються завдяки партнерським рішенням. Ми впевнені, що синергія IT- та телеком-інструментів дозволить компаніям вивести клієнтський сервіс на новий рівень і вдосконалювати його».
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі