Київстар запустив універсальний стартовий пакет «Smart SІM»

Київстар запустив універсальний стартовий пакет «Smart SІM»

«Smart SІM» доповнив перелік стартових пакетів мобільного оператора, але на відміну від інших – на ньому немає тарифного плану. Натомість абоненти передплати Київстар можуть використати «Smart SІM» для однієї із трьох цілей:

  • підключити тарифний план «SIM для пристроїв»;
  • підключити послугу «SIM для планшета»;
  • самостійно замінити SІM-карту: з підтримкою 4G або якщо попередня була втрачена чи пошкоджена.

Тарифний план «SIM для пристроїв» дозволяє використовувати послуги мобільного оператора у розумних пристроях (IoT): сигналізаціях, GPS-трекерах, датчиках, смарт-годинниках тощо. Кожного дня абоненти будуть отримувати: 30 Мб мобільного інтернету, 30 хвилин для дзвінків та 30 SMS-повідомлень для їх використання у IoT-пристроях.

Послуга «SIM для планшета» дозволяє використовувати ще одну SIM-карта для інтернету в планшеті, другому смартфоні або у модемі, маючи одни номер та рахунок для основної та додаткової карток. Наприклад, абоненти із тарифом «Максимальний безлім» можуть користуватися 4G-інтернетом безлімітно на своєму смартфоні та додатково на планшеті, оплачуючи вартість послуг лише за одним номером.

Також «Smart SІM» можна використати щоб:

  • самостійно замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G. Перевірити, чи підтримує SIM-карта абонента  4G, можна за допомогою короткого коду *245*4#.  Зробити заміну можна всього за декілька кроків, які описані в інструкції «Самостійна заміна SIM-карти на 4G».
  • самостійно відновити втрачену або пошкоджену SIM-карту. Тепер для цього не треба йти у фірмовий магазин Київстар.  Інструкція по самостійному відновленню доступна на сайті Київстар та буде описана у стартовому пакеті.  

Крім того, щоб зробити процес відновлення SIM-картки ще зручнішим для абонентів – Київстар скасував оплату за послугу «Самостійна заміна SIM».

_____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі