Київстар зменшує вартість інтернету в роумингу до 3,5 разів, інших послуг – у два рази

Київстар зменшує вартість інтернету в роумингу до 3,5 разів, інших послуг – у два рази
З 25 квітня 2019 року Київстар пропонує всім абонентам послугу «Ідеальний роумінг». В рамках послуги абоненти зможуть користуватися найвигіднішими тарифами оператора на мобільний інтернет, дзвінки та SMS-повідомлення під час своєї подорожі.

«Ідеальний роумінг» у якості альтернативи звичайним тарифам Київстар можуть замовити абоненти передплаченої та контрактної форми обслуговування. Для цього необхідно ввести USSD-запит *505#, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію та інструкцію для підключення послуги.

Сплативши вартість послуги, абоненти отримають додаткові кошти на бонусний рахунок для оплати мобільного зв’язку за значно меншими тарифами:

• мобільний інтернет від 0,10 грн за 1 мегабайт;
• дзвінки від 1 грн за хвилину розмови;
• SMS-повідомлення від 1 грн.

Наприклад, 1000 Мб мобільного інтернету коштуватимуть лише від 100 грн, тоді як за звичайними тарифами вони б коштували від 350 грн. А 30 хвилин розмов коштуватимуть лише 30 грн, замість 60 грн за звичайними тарифами. Ще одна перевага «Ідеального роумінгу» у тому, що абоненти оплачують кожен мегабайт та хвилину розмови, котрими вони скористалися, а не пакет зі 100 мегабайтів або 15 хвилин.

Всього Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, у 195 країнах. У 2018 році кількість абонентів, які користувались послугами у роумінгу, зросла на 32%, у порівнянні з 2017 роком. А використання мобільного інтернету зросло більш ніж у два рази.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі