Кількість учасників виставки буде більше

Кількість учасників виставки буде більше
Організатори Міжнародної виставки Реклами і поліграфії RemaDays Kiev 2017 раді повідомити, що в порівнянні з минулим роком кількість учасників виставки буде майже на 95% більше, ніж в минулому році. Також ми раді представити публіці деяких учасників, а саме:

-компанієй Ларсен, яка є ексклюзивним дистриб'ютором Mimaki, Graphtec, ROC-MESE (торгова марка Woodpecker), MAXICAM, L-Laser, Yueming Laser, WitColor, FANUC, 3D system, офіційним дилером Roland Digital Group. Компанія Ларсен - один з найбільших в Україні постачальників високотехнологічного обладнання.

-представлямо також майстерню Забава, яка є інтернет-магазином товарів для творчості, ексклюзивних і просто хороших речей.

-а ось ще один учасник виставки фірма Адмарт спеціалізується на виробництві: мобільного виставкового обладнання, промостолів, стійок для дегустацій, POP-UP стендів, Roll-UP стендів, X-банерів, штендери, Буклетници і іншого промо обладнання.

-ну і як же можна на виставці обійтися без рекламно-продуктивної компанії Інтегра відомої своєю сувенірної, текстильної та поліграфічною продукцією. А також зовнішньою рекламою, упаковкою і дизайном


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі