Китайська компанія "C-Data" відкриває виробництво в Харківській області

Китайська компанія
Китайська компанія "C-Data" планує відкрити виробництво в Лозовій. Про це представники компанії повідомили на зустрічі з мером Лозової Сергієм Зеленським, пише "Status quo".

"Ми готові до конструктивного діалогу і зацікавлені в розміщенні нового виробництва іноземними партнерами на території Лозової. У разі позитивного рішення місто надасть всіляку підтримку і створить сприятливий інвестиційний клімат "- підтримав пропозицію міський голова Сергій Зеленський.

Компанія "C-Data" виробляє комунікаційне обладнання, яке продають в Україні. Приміщення для підприємства будуть брати в оренду або викуплять.

Лозова зацікавила іноземних інвесторів завдяки вигідному залізничному і автотранспортному сполученням.

Довідка.
C-Data - це високотехнологічні підприємства, які фокусуються на наданні пристроїв широкосмугового доступу до мережі. Компанія, розташована в промисловій зоні Шеньчжень у галузі промисловості. CDATA була спільно заснована групою еліти маркетингових, науково-дослідних та управлінських кадрів у галузі мережевого спілкування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі