KN Eurasia Express: доставка вантажів з Китаю до Європи залізницею

KN Eurasia Express: доставка вантажів з Китаю до Європи залізницею
Гамбург (Німеччина), лютий 2017 рік – Запускаючи сервіс KN Eurasia Express, компанія Кюне + Нагель пропонує доставку збірних вантажів з Китаю до Європи залізничним сполученням. Новий сервіс також доповнить послугу залізничної доставки контейнерів, відкривши нові можливості для імпорту та експорту.

KN Eurasia Express об'єднує Китай, Росію і Європу. Крім доставки контейнерів з головного транспортного вузла в місті Дуйсбург, Кюне + Нагель тепер займається перевезенням збірних вантажів з Китаю (Ухань) до Німеччини (Гамбург) і Польщі (Малашевич / Познань). Компанія обслуговує більше 50 станцій товарів в Китаї, в т. ч. такі великі міста, як Шеньян, Чунцин, Ченду і Чженчжоу. Сервіс розрахований на імпорт і експорт збірних вантажів (LCL) і повних контейнерів (FCL). KN Eurasia Express орієнтований на індустрії автомобілебудування, високих технологій і моди.

Отто Шахт, виконавчий віце-президент департаменту морської логістики, заявив: «KN Eurasia Express - це ланцюжок поставки «від дверей до дверей» з необмеженою мобільністю. Час доставки зі складу замовника до залізничного терміналу займає 14 - 18 днів. Залізничні перевезення швидше морських, а ціни, порівняно з авіаперевезеннями, - нижче. За допомогою послуги KN Login наші клієнти можуть отримати точну інформацію про статус своїх відправлень».

Найголовніше в логістиці - безпека вантажу, тому компанія Кюне + Нагель дотримується стандартів безпеки в терміналах і використовує поліпшену технологію пломбування контейнерів. Система GPS-моніторингу дозволяє відстежувати інформацію про температуру, вологість, тиск, освітлення і місцезнаходження контейнерів в реальному часі. Чутливі до температурних коливань товари можуть бути відправлені в рефрижераторних контейнерах.

KN Eurasia Express охоплює також прилеглі країни європейського регіону. Перші потяги вже були успішно відправлені до Туреччини. В майбутньому планується введення послуг з перевезення збірних вантажів між Китаєм і Росією.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі