Компанія АББ допомагає підвищити якість найбільшому в світі виробнику паперу з пшеничної соломи

Компанія АББ допомагає підвищити якість найбільшому в світі виробнику паперу з пшеничної соломи
Компанія Trident Limited обрала систему вимірювання дотримання якості KPM KRT Retention Measurement від АББ, щоб знизити коливання якості паперу на своєму пресі Dhaula поблизу Барнали в індійському штаті Пенжаб

Компанія Trident Limited, найбільший в світі виробник паперу на основі пшеничної соломи, потребувала рішення для вимірювання дотримання якості, щоб знизити розриви аркушів на паперовому пресі, який виробляє високоякісний папір для копіювання та друку. Контроль дотримання якості є важливим для виготовлення паперу через великий вплив, який він чинить на зниження коливання якості паперу та його здатності сприяти стабілізації вологої частини.
Компанія Trident обрала систему вимірювання дотримання якості KPM KRT Retention Measurement від АББ щоб вимірювати загальну щільність білого паперу а також забезпечити моніторинг дотримання якості та управління паперовим пресом. Як правило, клієнти досягають зниження кількості відбракованого паперу на 5% на рулон протягом 6 місяців після встановлення.

АББ пропонує 2 варіанти управління та моніторингу дотримання якості для машин з виробництва паперу та картону: сенсор KPM KRA вимірює загальну щільність та щільність золи, а сенсор KPM KRT вимірює тільки загальну щільність.

До складу установки входить пристрій деаерації, стандартний насос та пристрій автоматичного промивання, щоб тримати сенсор у чистоті. Дисплей та сенсор не потребують додаткового захисного корпусу, щоб працювати у важких умовах на вологій частині паперової машини. Конструкція з самоочищенням у поєднанні з її здатністю протистояти жорстким умовам потребуватиме мінімального технічного обслуговування та дозволить знизити експлуатаційні витрати.

«АББ пишається довгостроковим партнерством з компанією Trident Limited, постачанням для них системи контролю якості, системи розподіленого управління та кількох лабораторних приладів, – зазначив Пер Сандсторм, керівник лабораторних та технологічних вимірювань для целюлозно-паперового напряму компанії АББ. – Ми вітаємо цю можливість подальшої співпраці, щоб допомогти Trident досягти їхніх цілей з підвищення якості».

Trident Limited – це флагманська компанія Trident Group, індійського бізнес-конгломерату вартістю 1 млрд. дол. США, що є глобальним гравцем. Trident Limited – один з найкращих постачальників високоякісного паперу для багатокольорового високошвидкісного друку та видавництва а також фірмового копіювального паперу. Trident фокусується на екологічній чистоті і є першим в світі пресом, який використовує відбілювання ECF (без застосування хлору) та кисневе відділення лігніну з пшеничної соломи.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі