Компанія АББ підтримує екологічно чисте майбутнє Південної Кореї

Компанія АББ підтримує екологічно чисте майбутнє Південної Кореї
Велике замовлення на перетворювальні підстанції підвищить стабільність енергопостачання та електромережі на південнокорейському острові Чеджудо

Korea Electric Power Corporation (KEPCO), найбільша енергетична компанія Південної Кореї, зробила велике замовлення бізнес-напряму АББ «Енергетичні мережі» на будівництво двох нових перетворювальних підстанцій. Одна підстанція на материку перетворює електроенергію змінного струму (AC) на постійний струм та передає електроенергію підводним кабелем практично без втрат на острів Чеджудо, де інша підстанція перетворює струм знов на змінний (AC) для розподілу.

Перетворювальні підстанції постійного струму високої напруги (HVDC) забезпечать додаткові 200 мегават (МВт) електроенергії для острова. Цього достатньо, щоб забезпечити електроенергією до 500 000 домогосподарств. Крім того, технологія інвертора напруги (VSC) також дозволить компанії KEPCO працювати з існуючими міжсистемними лініями електропередач острова більш ефективно, завдяки забезпеченню додаткової стабільності та мінімізації ризиків відключень електроенергії.

У 2016 році, підписавши Паризьку кліматичну угоду, Південна Корея задекларувала своє прагнення скоротити викиди вуглецю на 37% до 2030 року, а острів Чеджудо має бути першим на цьому шляху. Чеджудо – одна з 9 провінцій країни та її найбільший острів. Він отримує більшість електроенергії з материка через дві лінії електропередачі постійного струму високої напруги (HVDC), які передають 700 мегават електроенергії.

«АББ прагне підтримувати мету Південної Кореї значно скоротити викиди двоокису вуглецю до 2030 року. Наше партнерство з компанією KEPCO – це ще одна важлива віха на шляху до досягнення цієї амбіційної мети, – зазначив Клаудіо Факін, керівник бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ. – Системи постійного струму високої напруги від АББ, що лідирують на ринку, забезпечують більш екологічно чисту та потужнішу електромережу, перевагами якої скористається як місцеве населення, так і мільйони туристів, які щороку відвідують острів Чеджудо».

Компанія АББ використає свою технологію VSC HVDC Light® для цих двох перетворювальних підстанцій. Технологія постійного струму високої напруги (HVDC) – це найбільш ефективний, економний та екологічно чистий спосіб передавати великі обсяги електроенергії на великі відстані з мінімальними втратами електроенергії, що становлять близько 1%. Її компактна конструкція містить передові функції, такі як регулювання коливань в електромережі та швидке відновлення енергопостачання у разі відключення. Ці функції забезпечують економічні переваги для оператора електромережі та надійне постачання електроенергії для споживачів.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі