Компанія АББ сприятиме зростанню дигіталізації підстанцій

Компанія АББ сприятиме зростанню дигіталізації підстанцій
Компанії АББ та Intel співпрацюють над просуванням розподільчих систем та обладнання для автоматизації наступного покоління

Компанії АББ та Intel підписали офіційну угоду про співробітництво у сфері маркетингу та продажу розподільчих систем та обладнання для автоматизації наступного покоління для захисту та управління для застосування в енергетичних та промислових компаніях. В основі договору – платформа ABB Ability™ для управління та захисту інтелектуальних підстанцій для електричних систем, пристрій SSC600, що працює на базі процесорів Intel® Xeon®.
SSC600 централізує всі функції захисту та управління в одному пристрої, сумісному з IEC 61850 на рівні підстанції, щоб знизити складність мережі та підтримати оптимальне управління активами протягом всього життєвого циклу цифрової підстанції. Це допомагає енергетичним компаніям робити зміни заради більш цифрового середовища, дозволяючи захист та управління широкого спектру застосунків у режимі реального часу.

Компанія АББ є першим світовим виробником пристроїв захисту та управління середньої напруги, що відповідає стратегії Intel щодо віртуалізації та централізації розподільчих мереж. Метою цієї стратегії є єдиний, централізований програмно керований пристрій з широким спектром застосунків.

Інноваційний пристрій від АББ для управління та захисту інтелектуальних підстанцій, з його передовими технологіями, здатний забезпечити такі виняткові переваги:

• Зниження витрат на управління безпекою та капітальні інвестиції
• Скорочення робочих та експлуатаційних витрат з оптимізацією надійності системи
• Вдосконалення функцій кібербезпеки з кількома шарами апаратного та програмного забезпечення
• Легке та ефективне управління процесами з видимістю робочих процесів в межах підстанції
• Підсилена робоча безпека з концепцією централізованого захисту
• Легка адаптація до мінливих вимог щодо захисту мережі завдяки масштабованій архітектурі програмного забезпечення

«Компанії АББ та Intel спільно відкривають двері до майбутніх схем захисту підстанцій. Клієнти скористаються перевагами підтримки двох основних лідерів з цифрових технологій замість одного, – зазначив Алессандро Палін, керуючий директор бізнесу «Розподільчі рішення» компанії АББ. – Разом ми сприятимемо розвитку технологій наступного покоління».

«Пристрій SSC600, що працює на базі процесорів Intel Xeon, є гнучким масштабованим рішенням, що підвищує безпеку критично важливих систем захисту на підстанціях, забезпечуючи велику видимість та легкий доступ до важливих даних», – зазначила Крістін Боулз, віце-президент Internet of Things Group та генеральний менеджер підрозділу Industrial Solutions Division компанії Intel.

АББ постійно створює нові способи вдосконалення технологій захисту та управління для розподільчих систем середньої напруги. Хоча ця технологія впроваджує новий спосіб мислення, SSC600 ґрунтується на міцній та перевіреній технологічній основі, що представлена у відомій лінійці продукції для захисту та управління Relion®.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі