Компанія АББ живить цифрову економіку Сінгапуру

Компанія АББ живить цифрову економіку Сінгапуру
Провідний стартап, дата-центр DODID, обрав компанію АББ для постачання комплексного пакету електрифікації та автоматизації для свого флагманського дата-центру, що знизило вартість експлуатації на 20 відсотків

Спеціалізуючись на наданні послуг апаратного хостингу для компаній, які шукають Сертифікованого провайдера хмарного сервісу інституту безперебійних процесів рівня Tier III, компанія DODID є одним з новітніх та найпрогресивніших дата-центрів Сінгапуру, заснованих для підтримки сінгапурської програми Smart Nation.

Прагнучи забезпечити можливості інтелектуальної дигіталізації для транспортної, промислової та енергетичної інфраструктури Сінгапуру, а також для підтримки зростаючого попиту споживачів на мобільні дані, спеціалізований дата-центр площею 3 600 м2 обрав АББ та її передові технології, щоб запустити флагманський дата-центр та продовжувати розвивати ефективність та надійність.

Проєкт, що тривав 6 місяців, забезпечив поставку компанією АББ повних рішень електрифікації та можливостей автоматизації дата-центрів завдяки уніфікованій, міжгалузевій цифровій пропозиції компанії, ABB Ability™.

Кайран Фланаган, керівник глобального бізнесу дата-центрів компанії АББ, зазначив: «Від розробки та планування до виробництва, встановлення та введення в експлуатацію, АББ була постійно поруч із клієнтом, кожен крок цього шляху, щоб забезпечити повне, на 360°, рішення для обладнання та сервісу. Цей комплексний проєктний менеджмент дозволяє DODID мати конкурентні переваги на розвиненому ринку, завдяки роботі з максимальною ефективністю, та більшу надійність, завдяки підвищенню часу роботи, швидкості та ефективності».

Портфоліо АББ для електрифікації включає обладнання від підстанції до розетки, включаючи трансформатори, розподільче обладнання середньої напруги, автоматичні вимикачі, SMISSLINE TP, пристрої моніторингу розподільчої мережі CMS-700, а також промислові роз’єми та розетки.

Рішення автоматизації дата-центрів ABB Ability™ Data Center Automation було обрано як пакет промислової автоматизації Data Center Automation Suite для управління та моніторингу ефективності електрообладнання у режимі реального часу, а також для дистанційного управління системою живлення.

Завдяки інструментам дигіталізації дата-центрів від АББ, оператори DODID отримали повне знання про електричну інфраструктуру та можливість скористатися всебічними даними.

Ця глибока та докладна видимість озброїла команди інформацією, щоб приймати обґрунтовані рішення щодо прогнозованого техобслуговування, таким чином оптимізуючи роботу електричної інфраструктури по всій системі.
Крістофер Хан, керуючий директор компанії DODID зазначив: «Технологічна експертиза АББ дозволила нам впровадити дигіталізацію в нашому дата-центрі, щоб забезпечити більшу продуктивність, масштабованість та гнучкість. Завдяки автоматизації та детальній видимості, наразі ми маємо аналітичні дані та управління у режимі реального часу, що допомагає нам моніторити всю електричну інфраструктуру. Ми змогли знизити експлуатаційні витрати на 20 відсотків».
Компанія DODID докладає свідомих зусиль для того, щоб її об’єкти та проєкти не чинили негативного впливу на довкілля.

Інструменти АББ для автоматизації дата-центрів дозволяють менеджерам бачити та знімати щоденні показники лічильника енергії, знижувати витрати та забезпечувати екологічно системну роботу бізнесу.

Фланаган з АББ підсумував: «Ми продовжуємо допомагати нашим клієнтам впорядковувати та спрощувати їхні критично важливі операції, впроваджуючи рішення дигіталізації завдяки платформі Data Center Automation від АББ. Це сприяє безперервній роботі бізнесу, забезпечує екологічно системне прибуткове зростання та, у кінцевому рахунку, додає вартість для наших клієнтів, завдяки зростанню ефективності їхніх операцій».

Наразі триває друга фаза будівництва, яка має завершитися у другій половині 2019 року.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі