Компанія AMD представляє перші драйвери Radeon ™ Software Adrenalin 2019 Edition для процесорів Ryzen ™

Компанія AMD представляє перші драйвери Radeon ™ Software Adrenalin 2019 Edition для процесорів Ryzen ™
Компанія AMD повідомила про те, що драйвери Radeon Software Adrenalin 2019 Edition тепер доступні для процесорів Ryzen ™ з графікою Radeon ™ Vega.

Як оголосила президент і генеральний директор компанії AMD доктор Ліза Су в рамках своєї презентації на CES, AMD тепер пропонує повну підтримку Ryzen з графікою Radeon Vega в драйверах, що були опубліковані на сайті AMD.com.

ПЗ Radeon Adrenalin оптимізовано для швидкого і плавного ігрового процесу і підтримує ігри з драйверами нульового дня, які планують випускати.

Користувачам тепер доступні драйвери, розроблені спеціально для підвищення стабільності і надійності ігрового процесу. Нове ПЗ витримало масштабну оцінку якості, а також стороннє тестування, і тепер всі ноутбуки або настільні ПК, укомплектовані процесорами Ryzen з графікою Radeon Vega, будуть підтримувати Radeon Settings в ПЗ Radeon Software.

Radeon Settings - це єдиний додаток для налаштування всіх графічних параметрів, перевірки наявності оновлень, а також відправлення зворотного зв'язку в AMD.

За рахунок його підтримки для процесорів Ryzen з графікою Radeon Vega ви зможете оптимізувати відтворення відео та ігрових налаштувань відповідно до особистих переваг.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі