Компанія Ericsson уклала комерційну 5G-угоду з 100-м постачальником послуг зв’язку

Компанія Ericsson уклала комерційну 5G-угоду з 100-м постачальником послуг зв’язку
Компанія Ericsson (NASDAQ: ERIC) уклала 100 угод і контрактів на розгортання 5G-мереж з різними операторами, про 58 з них оголошено публічно. Наразі на обладнанні Ericsson працюють 56 комерційних 5G-мереж на п’яти континентах. Цієї віхи було досягнуто разом з оголошенням 5G-угоди із провайдером Telekom Slovenije 5G-угоди із провайдером Telekom Slovenije сьогодні 12 серпня.

Компанія Ericsson приділяля велику увагу співпраці з операторами зв’язку із самого початку розробки технології 5G. Першу публічну партнерську 5G-угоду компанії було укладено у 2014 році. Слідом за початковими партнерськими угодами про наміри (MoU) почалися перевірки та випробування технології 5G NR (New Radio). Далі настала черга комерційних оголошень про розгортання комерційних мереж. Про перші комерційні запуски мереж 5G було оголошено у 2018 році.

Ericsson має повний портфель продуктів і рішень для мережі радіодоступу, опорної і транспортної мереж 5G. На обладнанні компанії розгорнуті 5G-мережі з неавтономної і автономної архітектурою, а також мережі на базі технології динамічного перерозподілу частотного ресурсу - Ericsson Spectrum Sharing. У мережах використовується дворежимне 5G-ядро з вбудованою підтримкою хмарних функцій.

На обладнанні Ericsson розгорнуті мережі поліпшеного мобільного широкосмугового доступу і мережі фіксованого бездротового доступу у високому, середньому і низькому частотних діапазонах у містах, а також в передмістях і віддалених районах. На деяких розвинених 5G-ринках оператори пропонують освітні та розважальні послуги з використанням технологій доповненої і віртуальної реальності.

Президент і генеральний директор компанії Ericsson Бор’є Екхольм заявляє: «Ericsson орієнтується на інтереси своїх замовників з самого початку розробки 5G-технологій. Ми пишаємося тим, що в результаті нашої роботи 100 операторів з різних країн світу вибрали наші технології для успішного досягнення своїх цілей у галузі 5G. Інтереси операторів зв’язку залишаються нашим пріоритетом, і ми й надалі будемо допомагати їм створювати інфраструктуру, що надаватиме переваги 5G їхнім абонентам, промисловості, суспільству та країнам в цілому».

Компанія Ericsson співпрацювала з постачальниками послуг, університетами, технологічними інститутами та промисловими партнерами, щоб розробити та впровадити сценарії застосування 5G для бізнесу та особистого використання. Це й автоматизація виробництва, і «розумні офіси», і дистанційна хірургія, й інші кейси для біснесу та застосунки для Четвертої промислової революції. У результаті деяких з цих партнерських угод були розгорнуті спеціалізовані мережі 5G, наприклад, на виробничих потужностях Ericsson у всьому світі.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі