Компанія EY в Україні розширює напрямок послуг з реструктуризації

Компанія EY в Україні розширює напрямок послуг з реструктуризації
КИЇВ, 11 ЛИСТОПАДА 2016 РОКУ. Компанія EY, міжнародний лідер у галузі аудиту, оподаткування, юридичних послуг, супроводу угод і бізнес-консультування, призначила Олексія Грінченка керівником напрямку послуг з реструктуризації в Україні.

Більш ніж 25-річний досвід роботи Олексія у корпоративному банківському секторі та висока кваліфікація спеціалістів з оцінки і супроводу угод EY в Україні є конкурентною перевагою нашого напрямку послуг з реструктуризації.

До приходу в EY Олексій протягом понад дев'ять років працював першим заступником голови і членом правління ING Bank Ukraine. До сфери компетенцій Олексія належить управління взаємовідносинами з корпоративними клієнтами, кредитування, структуроване фінансування, торговельне фінансування, а також реструктуризація боргу. Олексій також обіймав високі посади у міжнародних банках, зокрема, працював на посаді члена правління і керівника з роботи з корпоративними клієнтами в HVB Bank, заступника голови правління Alfa-Bank в Україні, керівника відділу корпоративних банківських послуг в Raiffeisen Bank Aval, глави напрямку корпоративного банкінгу в Credit Lyonnais.
Олексій Грінченко коментує: «Я дуже радий приєднатися до однієї з найбільш шанованих та успішних компаній на ринку в період, коли чимало корпоративних клієнтів і банків в Україні шукають шляхи вирішення проблем з реструктуризацією заборгованості та потребують порад. Наші глибокі знання місцевого ринку в поєднанні з міжнародним досвідом і високим професіоналізмом мають високу цінність для клієнтів, яким ми допомагаємо зберегти бізнес і зміцнити його після виходу з кризової ситуації».

Богдан Ярмоленко, партнер, керівник відділу супроводу угод EY в Україні: «Компаніям, незалежно від того, чи є вони сильними та процвітаючими, чи переживають період турбулентності, необхідна чітка оцінка потенційних ризиків і можливостей. Наша багатопрофільна команда пропонує не лише комплексні та об'єктивні консультації, а й допомагає клієнтам оцінити параметри капіталу, отримати максимум переваг від угод і досягнути стратегічної мети – продажу проблемних активів, реструктуризації бізнесу, підвищення ефективності діяльності або оптимізації грошових потоків. Глибоке знання галузевої специфіки Олексія Грінченка в поєднанні з доброю репутацією EY як консультанта найбільших компаній забезпечують нашому напрямку послуг з реструктуризації лідерські позиції на ринку».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі