Компанія Fly Technology представляє новий трьохосьовий стабілізатор для DSLR камер AK4500 виробництва FeiyuTech

Компанія Fly Technology представляє новий трьохосьовий стабілізатор для DSLR камер AK4500 виробництва FeiyuTech
Компанія Fly Technology (flytechnology.ua), професійний дистриб'ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, повідомляє про відкриття попередніх замовлень на FeiyuTech AK4500, продажі якого стартують наприкінці липня.

З часу релізу на NAB 2019 професійного стабілізатора DSLR камер FeiyuTech AK4500, він привернув багато уваги. Згідно специфікаціям, AK4500 досяг неперевершених показників у дизайні, корисному навантаженні, власній вазі, можливостях використання та модифікації у порівнянні з стабілізаторами того ж класу. Фінансово ефективний трьохосьовий стабілізатор FeiyuTech AK4500 - це новий блокбастер індустрії стабілізаторів та зірка серед стабілізаторів, що носяться. Зважаючи на це, у майбутньому варто очікувати великої кількості високоякісного контенту, створеного з використанням FeiyuTech AK4500!

FeiyuTech AK4500 це трьохосьовий стабілізатор з можливостями модифікації та високопродуктивними функціями. Спираючись на оновлену філософію дизайну, AK4500 використовує універсальні ручки, завдяки чому користувачі можуть обирати між двома режимами керування стабілізатором. Також користувачі можуть у один клік переключатися між портретним та альбомним режимами. Двошарова швидкозйомна крепіжна планка та трьохосьовий замок забезпечують зручність встановлення та балансування; як найлегший стабілізатор з найбільшим навантаженням у своєму сегменті, FeiyuTech AK4500 оснащено сенсорним LCD-екраном, на якому можна змінювати параметри як стабілізатора, так і камери; крім цього, стабілізатор має підтримку режимів “shadow hunting” та “inception”.

Завдяки розбірній конструкції, універсальні ручки можуть використовуватись у позиції з малим кутом зйомки, що робить їх зручнішими у використанні. Завдяки цьому, оператор менше втомлюється за довгий зйомочний день та може створювати плавніший контент з FeiyuTech AK4500. Звичайно, користувачі з легкістю можуть повернути ручки у традиційну позицію, якщо це знадобиться для зйомки. У універсальних ручок є унікальна особливість - якщо їх від’єднати від стабілізатора, то вони працюють як пульт дистанційного керування. Це відкриває багато нових можливостей при використанні стабілізатора.

Не менш важливими характеристиками FeiyuTech AK4500 є максимальне навантаження та власна вага стабілізатора. Завдяки використанню безщіткових моторів нової генерації (з сильнішим магнітним полем та вищим крутним моментом) можливе навантаження збільшилось до 4,6 кг, що зробило його сумісним з усіма популярними DSLR камерами, представленими на ринку. Це найбільша грузопідйомність серед трьохкілограмових стабілізаторів.
Раніше налаштування моторів перед зйомкою було справжнім випробуванням для користувачів-початківців. FeiyuTech AK4500 пропонує креативне рішення цієї проблеми: стабілізатор має новий продуктивний чіп з інтелектуальним алгоритмом компенсування вібрації. Поєднуючи роботу чіпа з можливостями мотора власної розробки (з високим крутним моментом), розробники стабілізатора створили систему автоматичного регулювання сили компенсації.

FeiyuTech AK4500 відкриває перед користувачами більше можливостей, ніж інші пристрої того ж класу. Цей стабілізатор має підтримку найпопулярніших режимів: “inception”, “shadow hunter”, та “time-lapse”. Поєднуючи їх з різними техніками зйомки оператор може досягти неперевершених результатів. Також система дозволяє переключатися між портретною та альбомною орієнтацією у лише один клік.

Якщо порівнювати з іншими трьохосьовими стабілізаторами, найбільш унікальними властивостями FeiyuTech AK4500 є ручки з двома варіантами утримування, що дозволило досягти нового рівня у практичності та зручності використання. Грузопідйомність у 4,6 кг не тільки вище ніж у старій версії, але й випереджає інші стабілізатори представлені на ринку. Це при тому, що AK4500 легше за інші стабілізатори того ж рівня на 1,6 кг. Крім того, зміни торкнулися і програмного забезпечення: з’явилася автоматичне інтелектуальне регулювання сили компенсації; підтримка режимів “inception” та “shadow hunting”; легке переключення з альбомного у портретний режим і назад; ексклюзивний сенсорний LCD екран. Загалом, AK4500 піднявся на новий рівень, відкриваючи перед користувачами нові горизонти та задаючи новий тренд у індустрії трьохосьових стабілізаторів.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі