Компанія «Квас Бевериджиз» почала виготовляти дезінфекційні засоби

Компанія «Квас Бевериджиз» почала виготовляти дезінфекційні засоби
Запорізький завод з виробництва напоїв «Квас Бевериджиз» адаптував виробничі потужності та почав виготовляти дезінфекційні засоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Це – дезінфектори принципово нового типу, отримані методом технології електрохімічної активації, завдяки якій вони володіють унікальною біоцидною дією.

Першу партію дезінфекторів компанія передасть медичним установам Запоріжжя.

«Враховуючи критичну ситуацію, яка склалася з постачанням і виробництвом дезінфекційних засобів в Україні, ми прийняли рішення у максимально короткі терміни переформатувати частину обладнання з метою випуску дезінфекторів для підтримки національних зусиль у боротьбі з розповсюдженням Covid-19», – розповів Валерій Горбань, власник Групи компаній “Асканія”.

Підприємство, що є одним із найпотужніших виробників квасу, сидру та інших безалкогольних напоїв в Україні має суворі внутрішні стандарти харчової безпеки і облаштоване високотехнологічним запатентованим обладнанням, яке дозволяє регулярно здійснювати дезінфекційну обробку виробництва. Для виготовлення і розливу професійних дезінфекторів підприємству знадобилося два тижні.

«Ми регулярно використовуємо ці засоби на нашому підприємстві, тож з практики знаємо про їхню ефективність. У той же час, вироблені нами дезінфектори можуть бути застосовані не лише в харчовій промисловості, але й для обробки приміщень, поверхонь та рук, що вкрай актуально сьогодні», – додав Валерій Горбань.

Підприємство «Квас Бевериджиз» докладає всіх зусиль, щоб налагодити безперебійне та цілодобове виробництво дезінфекційного концентрату на час складної епідеміологічної ситуації в Україні.

Довідка.
Компанія «Квас Бевериджиз» є провідним виробником безалкогольних напоїв в Україні.
Сьогодні компанія «Квас Бевериджиз»:
- є найбільшим в Україні виробником квасу із зернової сировини з повним циклом виробництва;
- випускає квас ТМ «Ярило», який займає лідерські позиції на ринку квасу в Україні;
- виробляє високоякісний концентрат квасного сусла (ККС), який використовується у харчовій промисловості;
- широко використовує сучасні ресурсо- і енергозберігаючі технології, має програму енергозбереження;
- є соціально відповідальним бізнесом, регулярно надає благодійну допомогу та залучає до роботи соціально незахищених людей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі