Компанія Menu Group планує інвестувати 100 млн грн у новий сервіс доставки їжі в Україні

Компанія Menu Group планує інвестувати 100 млн грн у новий сервіс доставки їжі в Україні
Міжнародна компанія Menu Group оголосила про покупку українського агрегатора Eda.ua, який раніше належав Foodout Group.

Menu Group об'єднує служби доставки їжі у Вірменії, Грузії та Білорусі з абсолютним лідерством за обсягами. До кінця року компанія планує вийти на показник GMV у розмірі 35 млн $ та досягнути планового показника доходу в 10 млн $.

Ваган Керобян, засновник Menu Group:
“На сьогоднішній день обсяг ринку доставки готової їжі в Україні становить близько 10-15 млрд грн, він росте стрімко - мінімум на 20% в рік.

У найближчі 2 роки ми маємо намір вкласти в розвиток українського проекту як мінімум 100 млн грн. В Україні ми будемо дотримуватись гібридної моделі бізнесу - самостійно доставляти замовлення готової їжі в 10 містах України під нашим фірмовим брендом menu.ua, а також працювати як агрегатор у 29 містах.

Разом з командою Eda.ua ми плануємо надати високий рівень сервісу для клієнтів та партнерів (ресторанів, кур’єрів) за рахунок глибокого знання ринку України та потреб клієнтів, а також нашого багаторічного успішного досвіду присутності в інших країнах.
Нову службу доставки плануємо запустити вже цієї осені”.

Ринок доставки готової їжі в Україні зростає на 20-25% щороку, що пов'язано зі стрімким зростанням кількості користувачів мобільного інтернету. Більше 60% населення (25 млн чоловік) користуються інтернетом, 15-20% з них замовляють їжу онлайн (4-5 млн чоловік). Зараз онлайн-продажі генерують близько 20% від загального прибутку ресторанів, однак цей показник зростає, оскільки частота замовлень онлайн вже в 2-3 рази перевищує дані по відвідуваності.

Menu Group UK LTD - це міжнародна компанія, яка об'єднує в собі служби доставки їжі з ресторанів в Вірменії, Грузії та Білорусі, які є абсолютними лідерами ринків цих країн. За 6,5 років роботи сервіс досяг високих результатів і займає в СНД 1-е місце за обсягами доставки готової їжі (без Росії). На даний момент проект об'єднує близько 2000 партнерів-ресторанів.

Eda.ua - це безкоштовний сервіс доставки їжі з понад 1500 ресторанів, що працює в 29 містах України. Заснований в березні 2014 року.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі