Компанія MyMyCars запустила нову функцію - «радіус пошуку»

Компанія MyMyCars запустила нову функцію - «радіус пошуку»
Корисна опція «радіус пошуку», яка зробить підбір автомобілів на MyMyCars простішим, точнішим і швидшим.

Ми вдосконалюємося, і на цей раз додали на MyMyCars опцію «радіус пошуку», яка зробить підбір автомобілів простішим, точнішим і швидшим. Фахівці нашої компанії зібрали безліч різних варіантів пошуку потрібних товарів на інтернет-майданчиках. На підставі отриманої інформації, відгуків споживачів і даних про ефективність ресурсів був розроблений унікальний функціонал - «Радіус Пошуку».

Що таке «радіус пошуку» на MyMyCars і які у нього плюси?


Суть нової опції полягає в можливості шукати автомобілі та іншу техніку на нашому сайті, максимально точно окресливши територію пошуку. Вам лише потрібно вказати точку на карті України, і вказати розмір зони навколо - 30, 50, 70, 100 або 200 км. Це дозволяє уникнути багаторазового введення назв населених пунктів і від перегляду всіх пропозицій в одній або декількох областях.

Обраний крок і максимум градації не випадкові. Саме такі відстані найбільш затребувані користувачами інтернету, яких цікавить покупка автотехніки. Нам потрібно, щоб кожен відвідувач нашого майданчика зміг сказати:

Всього 2 кліка і ВСІ відповідні авто в сюжеті регіоні автоматично з'явилися на екрані мого ПК (дисплеї мобільного гаджета)

З новим інструментом не потрібно переглядати оголошення зі всієї України і навіть занадто віддалені райони вашої області. «Радіус пошуку» в поєднанні з іншими опціями немов снайперський приціл мінімізує можливість «промаху».

Онлайн-сервіс MyMyCars розроблений як майданчик, де можна розмістити оголошення про продаж нової і б / у автотехніки, знайти потрібні моделі, поспілкуватися з автовласниками і дилерами, а також дізнатися більше про автомобілі та автосвіті.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі