КОМПАНІЯ SKYUP AIRLINES ВІДНОВЛЮЄ РЕЙСИ З ХАРКОВА В ОАЕ

КОМПАНІЯ SKYUP AIRLINES ВІДНОВЛЮЄ РЕЙСИ З ХАРКОВА В ОАЕ
Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines поновлює прямі рейси до Шарджі (ОАЕ) після літньої перерви.

Перельоти стартують 25 жовтня та будуть виконуватись лайнерами 737-800 NG двічі на тиждень — щовівторка та щоп’ятниці.
Вартість квитків без урахування багажу починається від 3 189 гривень (на момент публікації). Їх можна придбати на сайті аеропорту «Харків», сайті skyup.aero, а також в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803.

Шарджа — третє за розміром місто Об’єднаних Арабських Еміратів. Воно розташоване на березі Перської затоки, на відстані близько 20 км від Дубая. Місто активно розвиває туристичну інфраструктуру та має безліч сучасних готелів, чисті пляжі та можливості для різноманітного відпочинку.

SkyUp Airlines — українська авіакомпанія, заснована 2016 року. Польоти почала виконувати в травні 2018 року. З Харкова SkyUp Airlines запустила вже шість регулярних рейсів — до Барселони, Ларнаки, Одеси, Ріміні, Кутаїсі та Парижа. Ще три відкриються наступного місяця. 17 жовтня відбудуться перші вильоти до Львова та Праги. А 25 жовтня — до Києва. Квитки теж у продажу.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі