КОМПАНІЯ «СТАРМАНІ», ДП КИЇВСТАР, СТАЛА ЧЛЕНОМ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ

КОМПАНІЯ «СТАРМАНІ», ДП КИЇВСТАР, СТАЛА ЧЛЕНОМ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ
Компанія «Стармані», яка є дочірнім підприємством національного мобільного оператора Київстар, стала членом Української Асоціації Платіжних Систем «УАПС» (UAPS) – однієї з найбільших та впливовіших організацій для учасників на ринку платіжних послуг, яка працює задля розвитку зручних та безпечних платіжних інструментів і сервісів в Україні.

Завдяки членству «Стармані» в UAPS компанія Київстар отримала додаткові можливості для розвитку та захисту інтересів на рівні держави у спільних для бізнесу фінтех питаннях, а також для налагодження співпраці як із іншими компаніями-членами, так і для всебічної взаємодії з органами законодавчої, виконавчої влади та представниками громадських організацій.

«Вступ до Асоціації – це важливий крок для мобільного оператора, який сприятиме розвитку інноваційних платіжних технологій, інструментів та продуктів, таких як мобільні фінансові сервіси. В нас амбітні плани щодо платіжних сервісів, які в першу чергу спрямовані на те, щоб виховувати у населення безготівкові, екологічні та зручні звички», – прокоментував Сергій Коптік, керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар.

Оплата послуг і товарів з рахунку смартфона або звичайного кнопочного телефона – проста, зрозуміла та зручна. Так, наприклад, 37% українців не мають банківського рахунку або банківської картки. У тих, у кого вона є не використовують її для онлайн-платежів, тому що остерігаються шахраїв. За даними НБУ, в минулому році в Україні відбулося майже 72 тисячі випадків незаконних дій із платіжними картами. 58% із них сталися в інтернеті. Рахунок на мобільному телефоні може стати безпечною альтернативою для невеликих безготівкових платежів.

«Вступ одного з найбільших гравців українського ринку мобільних платежів – стратегічно важливий момент для роботи Української Асоціації Платіжних Систем як активного медіатора між транзакційним бізнесом і державою. Наші можливості для продуктивної комунікації та конструктивної взаємодії з регулюючими органами визначаються саме єдністю позиції бізнесу, який прагне створити конкурентні умови та працювати на загальний успіх України. Впевнена, вступ компанії «Стармані» стане принципово важливим для досягнення цієї мети», – заявила президент UAPS Антоніна Мурашко.

Нагадаємо, компанія «Стармані», дочірнє підприємство національного оператора Київстар, в 2016 році отримала ліцензію НБУ на переказ коштів у національній валюті. Отримання цієї ліцензії надала можливість надавати абонентам Київстар фінансові послуги грошових переказів. Перелік послуг для оплати за допомогою мобільного рахунку нараховує більше ніж 3 000. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Більше деталей про сервіси можна знайти на сайті money.kyivstar.ua.

Довідка про Київстар:


Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Довідка про Стармані:


ТОВ «Стармані» - дочірнє підприємство національного мобільного оператора Київстар, створене та зареєстроване в 2015 році. Основним видом господарської діяльності ТОВ «Стармані» є надання фінансових послуг з переказу коштів у національній валюті без відкриття рахунків з використанням платіжних систем. «Стармані» надає фінансові послуги з оплати сервісів і покупок в інтернеті, за які клієнти оператора можуть розраховуватися зі свого мобільного рахунку за допомогою власної платформи мобільних платежів і грошових переказів «СМАРТ-ГРОШІ». Послуга надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТІР».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі