Компанія «В-Центр» гідно представила Україну на міжнародній виставці в Італії

Компанія «В-Центр» гідно представила Україну на міжнародній виставці в Італії
Компанія «В-Центр» успішно прийняла участь у найбільшій міжнародній шкіряної виставці LINEAPELLE, яка відбулася 19-21 лютого 2020 року в Мілані, Італія. «В-Центр» став єдиним українським виробником, який представив свою продукцію на стенді в рамках даної виставки.

Виставка LINEAPELLE заснована в 1981 р і проходить двічі на рік (лютий і вересень) у виставковому центрі Мілана. LINEAPELLE є найбільшим міжнародним подією для професіоналів, представляючи інновації та визначаючи тенденції розвитку світової шкіряної галузі. Тут представлені натуральна шкіра, аксесуари, синтетичні матеріали і компоненти, а також обладнання для виробництва взуття, шкіргалантереї та меблів. У виставці взяли участь понад 1300 компаній з більш ніж 40 країн світу.

«В-Центр» - найбільший виробник натуральної шкіри в Україні - на виставці LINEAPELLE представив низку новинок галантерейних шкір в модних пастельних кольорах осінь / зима 2020/2021 р.р. Наприклад, новий галантерейний артикул Сорренто рослинного дублення, який має натуральние лице, спеціальну обробку, є еластичним і приємним на дотик в товщині від 1,6 мм до 3,0 мм.

Ще один новий галантерейний артикул, представлений на виставці - Кальярі, який має ефект старої шкіри з парафіновим оздобленням і добре тримає форму. Артикул випускається в товщині: 1,6 - 1,8, 1,8 - 2,0.
Новими кольорами поповнилася і популярна колекція гідрофобного Крейзі Хорс - новий артикул Крейзі Хорс Люкс з парафіновим оздобленням, шліфований, має сильний ефект затемнення, товщиною 1,4 - 2,0 мм.

Також була представлена шкіра Ремінна рослинного дублення з новими видами обробки лиця.

Що стосується модних колірних тенденцій на 2021 рік, то це синій, олива, гірчиця, кориця, сірий, а також темні відтінки червоного.

Під час участі у виставці, на стенді «В-Центр» відбулися численні зустрічі з потенційними клієнтами - всього відбулося 95 таких зустрічей, в тому числі з великими виробниками галантереї. За підсумками виставки, був укладений контракт між компанією «В-Центр» і галантерейною фабрикою з Іспанії.

«Участь у міжнародній виставці LINEAPELLE - ще одне підтвердження високої якості натуральної шкіри українського виробництва, яка відповідає всім міжнародним стандартам і має попит в руслі сучасних модних тенденцій», - зазначив Андрій Шевченко, директор компанії «В-Центр».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі