Компанія Verbatim випускає жорсткий диск Fingerprint Secure з 256-бітовим шифруванням

Компанія Verbatim випускає жорсткий диск Fingerprint Secure з 256-бітовим шифруванням
Новий жорсткий диск Verbatim Fingerprint Secure використовує комбінацію 256-бітного апаратного шифрування AES і біометричної технології, забезпечуючи безперебійне шифрування всіх даних на накопичувачі в режимі реального часу, гарантуючи, що будь-які збережені на ньому дані захищені від несанкціонованого доступу в разі втрати або крадіжки диска. Зовнішній жорсткий диск швидкий, простий у використанні і відповідає вимогам Загального регламенту щодо захисту даних (GDPR) завдяки шифруванню 100% даних на диску.

Вбудована система розпізнавання відбитків пальців на жорсткому диску Verbatim забезпечує доступ для восьми авторизованих користувачів і одного адміністратора. Після настройки користувачі можуть заблокувати і розблокувати пристрій в лічені секунди, просто використовуючи свій зареєстрований відбиток пальця. Жорсткий диск не зберігає паролі на комп'ютері або в постійній пам'яті системи, забезпечуючи набагато більш високий рівень безпеки, ніж програмне шифрування.

«Надійний захист даних в дорозі є першочерговим завданням не тільки в бізнесі, але і має велике значення для приватних користувачів», - розповів Кріс Чалдер (Chris Chalder), менеджер з розвитку бізнесу, Verbatim Europe. «Використовуючи жорсткий диск Verbatim Fingerprint Secure, ви будете завжди спокійні і впевнені, що ніхто не зможе отримати доступ до ваших персональних даних, якщо раптом ваша сумка з жорстким диском була втрачена або вкрадена».

Великі можливості підключення

Після настройки розпізнавання відбитків пальців за допомогою ОС Windows диск можна використовувати з операційними системами як ПК, так і Mac ОС. Цей жорсткий диск підтримує інтерфейс USB 3.1 GEN 1 з роз'ємом стандарту USB-C для швидкого обміну даними. У комплект поставки входять інтерфейсний кабель USB-C / USB-A і адаптер USB-C для підключення до широкого спектру пристроїв. Також після реєстрації відбитка пальця можливе підключення до телевізора - функція, недоступна для звичайних жорстких дисків з шифруванням даних.

Для додаткового захисту ваших даних в комплект поставки входить програмне забезпечення для резервного копіювання Nero Backup для Windows, яке допомагає користувачам створювати резервні копії всіх файлів, папок і дисків з ноутбуків або ПК, а також планувати автоматичне резервне копіювання на певний час і день, щоб забезпечити його регулярне виконання.

Жорсткий диск Fingerprint Secure тепер доступний в ємності 2 ТБ (PN 53651) 1 ТБ (PN 53650).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі