Компанія ВОЛЯ стала телепартнером фестивалю Літо. Дзига. Love.

Компанія ВОЛЯ стала телепартнером фестивалю Літо. Дзига. Love.
ВОЛЯ підтримує розвиток та просування українського кіно контенту. Цього разу компанія стала телепартнером українського “Оскару” - найвищої вітчизняної кінематографічної премії “Золота Дзиґа”.

4 липня 2019 року в Україні розпочинається фестиваль фільмів-лауреатів та номінантів на український “Оскар” - найвищу вітчизняну кінематографічну премію “Золота Дзиґа”. Генеральним телепартнером проекту стала компанія ВОЛЯ.

У програмі фестивалю фільми – чемпіони України з короткого метру. Це такі фільми як володар премії Української кіноакадемії “Mia Donna”; “Monk”, створений за мотивами пісні “Монах” гурту “Даха Браха”; фантастична повість про любов “Вічність”; “Затамувавши подих”, знятий повністю під водою та без єдиного діалогу; призер міжнародного кінофестивалю у Локарно (Швейцарія) фільм “Випуск’97”. Усі ці роботи будуть показані на великих екранах. Організатор фестивалю: міжнародна дистриб’юторська компанія KINOLIFE Distribution.

ВОЛЯ активно співпрацює з національними телекомпаніями, підтримує розвиток та просування українського кіно контенту. В Україні – це єдиний телекомунікаційний провайдер, який має власні телеканали ВОЛЯ CINE+. Компанія також створює власний контент. Минулого року ВОЛЯ презентувала комедійний міні-серіал «Волею випадку», сценарій якого побудовано на цікавих історіях взаємовідносин працівників компанії та клієнтів. Серіал було знято у партнерстві з кіностудією FILM.UA.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі