Компанії АББ та Dassault Systèmes стали глобальними партнерами з програмного забезпечення для цифрових галузей

Компанії АББ та Dassault Systèmes стали глобальними партнерами з програмного забезпечення для цифрових галузей
Унікальна цінність для клієнтів завдяки пропозиції цифрових рішень ABB Ability™ у поєднанні з платформою 3DEXPERIENCE від Dassault Systèmes

Нещодавно компанії АББ та Dassault Systèmes оголосили про широке глобальне партнерство, що має запропонувати клієнтам у цифрових галузях унікальне портфоліо цифрових рішень, починаючи від управління життєвим циклом обладнання до рішень для забезпечення належного технічного стану активів. Дві компанії надаватимуть клієнтам комплексні пропозиції передових відкритих цифрових рішень, що збільшують конкурентоспроможність промислових компаній, підвищуючи при цьому гнучкість, швидкість та продуктивність життєвих циклів їхньої продукції, а також виробництва та роботи.

Партнерство поєднуватиме сильні сторони цифрових рішень ABB AbilityTM та платформи 3DEXPERIENCE від Dassault Systèmes і ґрунтуватиметься на потужній базі встановленого обладнання обох компаній, їхньому великому досвіді роботи у цій галузі та глобальній доступності для клієнтів. Компанія АББ вже впровадила платформу 3DEXPERIENCE, щоб формувати та моделювати свої рішення перед тим, як поставити їх клієнтам. Завдяки цьому партнерству, АББ розроблятиме та надаватиме клієнтам передові цифрові двійники, що дозволять клієнтам користуватися рішеннями АББ та здійснювати свою діяльність, підвищуючи загальну ефективність, гнучкість та сталий розвиток.

Компанії будуть поетапно зосереджуватися на автоматизації підприємств та робототехніці, автоматизації обробної галузі, а також рішеннях електрифікації для «розумних будівель». Перші спільні рішення будуть представлені на майбутній промисловій виставці Hannover Messe у Німеччині 1-5 квітня 2019 року.

«Це принципово нове партнерство слугуватиме нашим клієнтам, щоб вони могли лідирувати в інноваціях та зростанні, фундаментально трансформуючи весь свій ланцюг створення вартості, щоб скористатися величезними можливостями дигіталізації промисловості. Разом ми пропонуємо відкрите комплексне цифрове портфоліо – від цифрового двійника до забезпечення належного технічного стану активів – це забезпечує нашим клієнтам конкурентну перевагу, що ґрунтується на нашій спільній пропозиції, експертних знаннях в цій галузі та глобальному масштабі діяльності, – зазначив виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер. – Компанія АББ додає Dassault Systèmes до своєї потужної мережі партнерів з промислової дигіталізації, до якої входять Microsoft, HPE та IBM. Ми дуже прагнемо працювати з усією глобальною командою Dassault Systèmes, щоб впроваджувати інновації та створювати цінність для клієнтів».

«Промисловість ХХІ століття вже не визначається просто здатністю виробляти товари. Сьогодні лідери будуть визначатися неперевершеним опануванням технічних ноу-хау. Це новий конкурентний диференціюючий фактор, і це відбувається зараз завдяки конвергенції цифрових технологій, які трансформують кожен аспект промисловості – зазначив Бернар Шарль, заступник голови правління та виконавчий директор компанії Dassault Systèmes. – У цьому відродженні промисловості, підхід за принципом платформи дозволяє створити умови, щоб реальний та віртуальний світи інформували та зміцнювали один одного. Наше партнерство з АББ спиратиметься на десятиліття спільного досвіду щоб допомагати клієнтам максимально скористатися цим потужним та динамічним трендом».

У сучасних високоавтоматизованих галузях промисловості цифрове моделювання заводів та гнучкі, роботизовані виробничі системи допомагають бізнесам генерувати більше ітерацій дизайну швидше та з більш надійними конструкціями. Це, у свою чергу, допомагає прискорювати перехід від масового виробництва до масового індивідуального налаштування, де продукція виробляється у більшій різноманітності та у меншій кількості, з коротшим життєвим циклом. Для багатьох виробників витрати на простої значно зросли за останні роки, оскільки точна вчасна доставка стала нормою. Одна година простою на сучасному виробничому майданчику може коштувати понад 1 млн. дол. США..

Компанія АББ вже має потужну пропозицію цифрових рішень у цій галузі завдяки своїй пропозиції ABB AbilityTM. Вона була запущена у 2017 році і пропонує понад 210 цифрових рішень для планування, будування та роботи промислових операцій з вищою продуктивністю та безпекою за нижчих витрат.

Компанія Dassault Systèmes працює з компаніями всіх розмірів в 11 галузях, щоб допомагати їм впоратися з новими викликами сучасного Відродження промисловості. Платформа 3DEXPERIENCE інтегрує всі технології та можливості, які використовують знання та ноу-хау в єдине цілісне середовище цифрових інновацій, що забезпечує цифрову безперервність від концепції та виробництва до експлуатації та назад. Промислові компанії можуть інтегрувати 3D застосунки платформи, щоб створити цифрового двійника, який фіксує аналітичні та експертні дані з усієї екосистеми, вимірювати, оцінювати та прогнозувати продуктивність промислового активу та допомагати розумно оптимізувати його роботу.

Партнерство між компаніями АББ та Dassault Systèmes спочатку буде зосереджено на:

Автоматизація заводів та робототехніка

Досвід цифрових двійників для комплексної автоматизації процесів та систем, у поєднанні з гнучкістю автоматизації робототехніки, забезпечать заводам швидкість адаптації до все більш динамічних ринків. Це включає готові до роботи промислові рішення та сервіси, а також спільне консультування для трансформації промислового бізнесу, щоб оптимізувати та прискорити запуск нової продукції. Виробники електроніки можуть швидко збільшити виробництво нової продукції, що має короткий термін придатності, тоді як виробники харчових продуктів можуть обирати між місцевими сезонними пропозиціями, виробляючи їх з високою швидкістю. У високоавтоматизованих галузях, таких як автомобільна, досвід цифрових двійників на заводах дозволяє інтегрувати проектування та виробництво, щоб підтримати нові процеси збирання з гнучкими та змінними елементами. Це також дозволяє з’єднати окремі системи, такі як підключення логістичних систем автоматизації до роботів, що працюють на виробничих лініях, які покладаються на точну доставку деталей для оптимальної виробничої продуктивності.

Розумні будівлі

Цифрове партнерство між Dassault Systèmes та АББ навколо систем цифрових двійників дозволить забезпечити безперервний робочій процес під час розробки, проектування та експлуатації будівель, а також пов’язаних рішень екологічно системного транспорту. Наявна інформація у комбінації з віртуальним всесвітом 3DEXPERIENCE® від Dassault Systèmes, також дозволить підвищити взаємодію з клієнтами на етапах специфікації проектування та під час експлуатації.

Обробні галузі: На прикладі видобутку корисних копалин

Конкурентний тиск в обробних галузях, таких як видобуток корисних копалин, вимагає від компаній постійного пошуку нових способів підвищення безпеки, продуктивності та енергоефективності об’єктів, знижуючи витрати та ризики щоденної роботи. Цифрова модель підземного середовища у зв’язку з системами планування та управління шахтами, дозволять оптимізувати споживання енергії та автоматизацію шахт, а також дозволять операторам шахт моніторити та оптимізувати виробництво у режимі реального часу, завдяки управлінню віртуальними симуляціями майбутніх сценаріїв.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі