Компанії АББ та Ericsson об'єднали зусилля щоб прискорити впровадження бездротової автоматизації гнучких виробництв

Компанії АББ та Ericsson об'єднали зусилля щоб прискорити впровадження бездротової автоматизації гнучких виробництв
Виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер та Бер’є Екгольм, президент і генеральний директор компанії Ericsson

Компанії АББ та Ericsson зміцнили своє прагнення підсилити промислову екосистему за допомогою гнучкої бездротової автоматизації, що дозволить вдосконалити підключені сервіси, промисловий інтернет речей та технології штучного інтелекту у майбутньому.

Партнери підписали Меморандум про взаєморозуміння під час виставки Hannover Messe 2019, встановлюючи спільне бачення майбутнього гнучкого виробництва з автоматизацією та бездротовим зв’язком. Співробітництво за доби 4 Промислової революції та зв’язку 5G, дозволяє бізнесам досягти підвищеної продуктивності за допомогою автоматизації та дигіталізації.

Меморандум про взаєморозуміння підтверджує згоду партнерів продовжувати потужне співробітництво в галузі досліджень, вивчати вдосконалення виробничих процесів і автоматизації та відкривати нові бізнес можливості для промислової екосистеми.

«Ми дуже раді розширити наше партнерство з компанією Ericsson, оскільки світ наближається до епохи технологій 5G, – зазначив виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер. – Лідерство АББ в цифрових технологіях у поєднанні з новаторською роботою Ericsson у галузі зв’язку відкриють нові можливості для клієнтів підвищити продуктивність та конкурентоспроможність завдяки дигіталізації їхніх бізнесів».

«Ericsson та АББ вже активно співпрацюють в галузі досліджень технологій 5G та Промислового інтернету речей, – зазначив Бер’є Екгольм, президент і генеральний директор компанії Ericsson. – Завдяки цьому Меморандуму про взаєморозуміння ми зміцнюємо наше партнерство, щоб підсилити промислову екосистему та реалізувати повний потенціал гнучкої автоматизації, розкриваючи нові бізнес можливості, що створюються завдяки поєднанню технологій 5G та 4 Промислової революції».

Обидва партнери вже відслідковують впровадження інтелектуальних виробничих технологій нового покоління, Ericsson розгортає систему інтелектуальної автоматизації на своїх виробничих потужностях у Таллінні, Естонія. АББ надала повністю автоматизоване гнучке модульне робототехнічне рішення, яке збирає радіоприймачі стандарту 5G для Ericsson.
На виставці Hannover Messe 2019 компанії АББ та Ericsson представили свої останні, найновітніші технології та продемонстрували як вони можуть забезпечити «фабрику майбутнього» найсучаснішою гнучкою робототехнікою, бездротовими технологіями, 5G, промисловим інтернетом речей та технологіями управління рухом.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі