Компанії АББ та Porsche разом розроблятимуть пристрої для зарядки електромобілів наступного покоління у Японії

Компанії АББ та Porsche разом розроблятимуть пристрої для зарядки електромобілів наступного покоління у Японії
Компанія АББ, лідер з передових технологій, об’єдналася з компанією Porsche Japan, щоб спільно розробити спеціальний високопотужний пристрій зарядки для електромобілів Porsche у Японії

АББ уклала угоду про постачання своєї провідної на ринку інфраструктури для електромобілів Porsche Japan, серед яких Taycan, перший повністю електричний автомобіль компанії, який має вийти на ринок Японії у 2020 році.
За умовами контракту Porsche Japan встановить високопотужні зарядні пристрої від АББ у Центрах Porsche та на громадських об’єктах по всій країні, створюючи мережу станцій швидкої зарядки для електромобілів. Перша установка має запрацювати всередині 2020 року.

Це співробітництво сприятиме зрушенню до більш широкого впровадження електричного транспорту в Японії. Компанії АББ та Porsche Japan об’єднають зусилля, щоб розробити зарядні пристрої наступного покоління, які підтримуватимуть рівні потужності понад 150 кВ та сумісні зі стандартом швидкої зарядки CHAdeMO.
Уряд Японії встановив амбітну мету до 2050 року продавати тільки нові електричні або гібридні автомобілі. Цей крок здійснюється внаслідок зусиль країни щодо зниження викидів вуглецю та інших парникових газів, які значною мірою спричиняють глобальне потепління.

«Значний досвід АББ в зарядці електромобілів у поєднанні з традицією забезпечення високої продуктивності в компанії Porsche є переможною формулою, що зробить революцію в екологічно системному транспорті та прокладе шлях до здійснення Японією її прагнення до зниження викидів до 0», – зазначив Френк Мюлон, керівник всесвітньої інфраструктури зарядки електромобілів компанії АББ.

Porsche Taycan має вийти на японський ринок у 2020 році. З максимальним виходом у 600PS (440 кВ), цей спортивний седан може розігнатися з 0 до 100 км/год. лише за 3,5 секунди і має максимальну відстань пробігу понад 500 км (відповідно до REACH NEDC). Попит на перший електромобіль Porsche був неймовірним, на березень 2019 року зацікавленість виявили понад 20 000 клієнтів по всьому світу. Після запуску Porsche піде у виробництво у 2020 році з електричною моделлю EV Cross Turismo «універсал», на основі кросовера.

Президент Porsche Japan, Тошіюкі Шимегі, зазначив: «Я дуже радий сказати, що ми зможемо забезпечити найефективнішу мережу швидкої зарядки в світі для наших клієнтів завдяки цьому партнерству з АББ. До 2025 року половина нових автомобілів Porsche будуть оснащені електроприводом – це може бути як частиною гібридної концепції, так суто електричним автомобілем, отже створення інфраструктури швидкої зарядки є критично важливим для власників електромобілів, що є значним кроком у напрямку проекту впровадження електромобілів компанії Porsche».

АББ має понад 10 років досвіду на ринку зарядки електромобілів, отже, є ідеальним партнером, щоб допомогти Японії електрифікувати свою транспортну систему. АББ є серед засновників Асоціації стандартів зарядки CHAdeMO та CCS та титульним спонсором Чемпіонату ABB FIA Formula E, який змінює світ екологічно системного транспорту.
Компанія АББ продала понад 10 500 пристроїв швидкої зарядки у 73 країнах.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі