Кращі регіональні забудовники та новобудови

Кращі регіональні забудовники та новобудови
У серпні підведені попередні підсумки відбору всеукраїнської премії «Український Будівельний Олімп - 2019». На регіональному ринку нерухомості премійовані наступні компанії та новобудови

За підсумками відбору серед українських будівельних компаній в 2019 році «Забудовником року» визнано компанію «Інтергал-Буд» (м.Львів, м.Київ), яка за 16 років своєї діяльності реалізувала 74 проекти у сфері нерухомості і зараз веде будівництво 19-ти житлових комплексів в різних регіонах України, пропонуючи своїм клієнтам сучасне житло і довгострокові програми розстрочки при його покупці, гарантії якості матеріалів і робіт, власну розвинену соціальну інфраструктуру і зручні транспортні розв'язки в місцях забудови.

Відразу в двох номінаціях «Лідер ринку житла Західної України» і «Стрімкий розвиток та масштабне будівництво у Європі» нагороджена компанія M Group Development з Івано-Франківська. На рахунку компанії десятки успішно реалізованих житлових проектів, які користуються незмінним попитом завдяки оригінальній архітектурі, енергоефективності, розвиненій інфраструктурі та якості забудов. Географія будівництва компанії охоплює не тільки регіони України, а й європейські міста, що підтверджує високі стандарти будівництва M Group Development.

У Черкасах професійною нагородою відзначено ПП «Надія» в номінації «Інноваційні стандарти будівництва» за реалізацію близько 50-ти будівельних проектів, впровадження інноваційних методів та сучасних інженерних технологій будівництва, а також у зв'язку з 25-річним ювілеєм.

СК "Артхаус Груп" (м Хмельницький) нагороджена в номінації «Провідний регіональний забудовник: унікальна архітектура, європейська якість, і комфорт» за реалізацію масштабних проектів ЖК "Кокос Авеню" (Одеська область), ЖК "Олімп" та ЖК "Вільський" (м.Житомир), які відрізняються комфортними рішеннями в плануваннях квартир, якісними матеріалами та високим рівнем благоустрою.

Traksler Development (м.Ужгород) відзначений премією в номінації «Регіональний забудовник року» за багаторічний досвід будівництва житла, яке відрізняється практичністю, продуманістю деталей, комфортом, довговічністю і користується незмінним попитом у мешканців Закарпаття.

У сегменті комерційної нерухомості премійований унікальний комплекс IT-мануфактура (м.Харків) в номінації «Кращий проект IТ-нерухомості 2019 року» за створення цілісної екосистеми для розробки, просування і реалізації IT-проектів, яка включає просторий коворкінг, місця для серверних, офіси в стилі loft, конференц-зал для нетворкінгу і презентацій, готель для гостей і партнерів, квартири для власників бізнесу та співробітників компаній, фудкорти, магазини та заклади громадського харчування.

ЖК "Дніпровська Рів'єра" (м Кременчук) нагороджений в номінації «Висока функціональність, вдале розташування, екологічність та доступність» за натуральні якісні матеріали, власну розвинену інфраструктуру, креативний дизайн фасадів, різноманітність планувань, а також вдале розташуванням, поруч з центром міста і парковою зоною.
ЖК «Преміум Парк» (Житомир) премійований в номінації «Краще співвідношення ціни і якості, надійність і комфорт» за комфортабельні просторі планування, сучасні енергозберігаючі матеріали, екологічність, розвинену інфраструктуру та зручну транспортну розв'язку;

ЖК "Caramel Residence" (Луцьк) одержав премію в номінації «Висока якість будівництва, енергоефективність та екологічність» за комплексний підхід до енергозбереження, застосування якісних сертифікованих будівельних матеріалів, організацію власної інфраструктури, озеленення території забудови.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованої в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі