Кредити, у забезпечення за якими передано бутики у київському Пасажі, виставлено на продаж

Кредити, у забезпечення за якими передано бутики у київському Пасажі, виставлено на продаж
12 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими, зокрема, передано приміщення бутиків (магазинів одягу та аксесуарів luxury-сегменту) у центрі Києва. Активи АТ «Дельта банк» перебувають у заставі Національного банку України та на торги виставляються уперше. Початкова ціна лоту – 286,48 млн грн.

Одним лотом на аукціон виставляються права вимоги за 9 кредитами. Позичальники – пов’язані між собою фізичні та юридичні особи. На початок серпня 2016 року загальна заборгованість за кредитами (тіло плюс відсотки) склала 459,29 млн грн.

Основним забезпеченням за кредитами є комерційна нерухомість у центрі Києва, загальною площею майже 2 тис м2. Йдеться про приміщення, у яких зараз знаходяться офіси та магазини одягу й аксесуарів luxury-сегменту. Об’єкти розташовуються на вул. Хрещатик (Пасаж), вул. Володимирській та вул. Городецького. Ще один із переданих у заставу банку об’єктів – на вул. Сагайдачного – перебуває на реконструкції.

Крім того, у заставі банку – земельні ділянки, загальною площею 1,1682 га, що розташовуються в Обухівському районі Київської області. Цільове призначення – «для будівництва готельно-ресторанного та торгівельно-розважального комплексу». Ділянки розташовуються на фасадній стороні новообухівської траси, неподалік популярних ресторанних комплексів.

Також у забезпечення за договорами передано корпоративні права юридичних осіб у розмірі 100% їх статутного капіталу та договори поруки з юридичними та фізичними особами.

Ілюстрована презентація лоту з детальним описом активів та забезпечення – за посиланням. Публічні паспорти активів та торгів – тут.

Активи на торги виставляються уперше. Початкова ціна реалізації лоту – 286 482 039,00 грн.

Аукціон відбудеться 12 квітня у системі «Прозорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «Е-ТЕНДЕР». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 11 квітня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі