КРИСТАЛБАНК розпочне емісію карток MasterCardPrepaid

КРИСТАЛБАНК розпочне емісію карток MasterCardPrepaid
Національний банк України узгодив КРИСТАЛБАНКу Правила використання електронних грошей з використанням наперед оплачених карток міжнародної платіжної системи MasterCard. Це — черговий крок банку в рамках стратегії розвитку транзакційного банкінгу.

«Впровадження нових банківських продуктів, які ґрунтуються на новітніх інноваційних технологіях, є вимогою часу і повністю відповідають очікуванням наших клієнтів, — зазначив директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу банку Максим Андрієнко. — Тож, вже невдовзі ми запропонуємо їм новий платіжний інструмент — передплачену платіжну картку міжнародної платіжної системи MasterCard. Такі картки не потребують відкриття рахунку і оформлюються без надання клієнтом паспорту та ідентифікаційного коду, що значно економитиме час. Розрахуватися такою карткою можна буде у будь-якому торговельно-сервісному закладі, в інтернет-мережі чи зняти з неї готівку. Тож, така наперед оплачена карткаможе стати внагоді батькам, які контролюють витрати дітей, чи гарним подарункомз будь-якої нагоди».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі