КРУГЛИЙ СТІЛ в рамках Agroport Ukraine 2019

КРУГЛИЙ СТІЛ в рамках Agroport Ukraine 2019
Гармонізація національних та регіональних політик з Цілями сталого розвитку ООН

Україна, як і інші країни, зобов’язалась спрямовувати свої зусилля на досягнення 17 Цілей сталого розвитку до 2030 року – для подолання всіх форм бідності, боротьби з нерівністю та усунення негативних проявів кліматичних змін.

Продовольство та сільське господарство є ключем досягнення всього комплексу глобальних цілей. У центрі уваги – розвиток сільських районів та інвестиції в сільське господарство: рослинництво, тваринництво, лісове, рибне господарство та аквакультуру, які є потужними інструментами подолання бідності та голоду, забезпечення сталого розвитку. Підтримка балансу між використанням природних ресурсів для задоволення сучасних потреб людства та збереженням довкілля має вирішальне значення для добробуту населення, особливо новостворених територіальних громад в Україні.

Під час круглого столу «Гармонізація національних та регіональних політик з Цілями сталого розвитку ООН» експерти обговорять можливі шляхи подальшого впровадження та досягнення Цілей сталого розвитку, враховуючи українські реалії.

Досягнення Цілей сталого розвитку потребує трансформації регіональних та загальнонаціональних політик. Покращення продовольчої безпеки та розвиток агропромислового комплексу України не обмежуються питаннями виробництва та охоплюють значно ширше коло: від регіонального розвитку та розбудови сільських територій до покращення системи охорони здоров’я, харчування в дитячих закладах тощо. Досягти цих цілей можна спільними зусиллями державних органів, приватного сектору та міжнародних організацій, через нарощування інвестицій в аграрний сектор, розширення програм підтримки малого та середнього сільськогосподарського бізнесу, а також встановлення міцних зв’язків між виробниками харчових продуктів та споживачами.



Дата: 5 березня 2019 р., початок реєстрації – 10:30

Адреса: Медіа-центр AgroGeneration (м. Київ, вул. Басейна, 6, 8 поверх, Мандарин Плаза)



Запрошені експерти:

· Ольга Трофімцева, в.о. Міністра аграрної політики і продовольства України

· Михайло Малков, координатор програм розвитку ФАО в Україні

· Дмитро Титаренко, генеральний менеджер AGROPORT Ukraine

· Євгенія Піддубна, старший директор з корпоративних питань, Carlsberg Ukraine

· Наталія Бондарчук, директор з операційного вдосконалення та розвитку AgroGeneration

· Владислав Ващук, заслужений майстер спорту України по футболу, CEO «Sportlab Analytics»

· Павло Дигдало, заступник директора департаменту - начальник управління продовольства та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі