LG ОТРИМАЛА ДВІ НАГОРОДИ RED DOT AWARDS 2017 У КАТЕГОРІЇ «НАЙКРАЩІ З НАЙКРАЩИХ»

LG ОТРИМАЛА ДВІ НАГОРОДИ RED DOT AWARDS 2017 У КАТЕГОРІЇ «НАЙКРАЩІ З НАЙКРАЩИХ»
Телевізор LG SIGNATURE OLED TV W і холодильник Smart InstaView отримали визнання за найкращий дизайн

СЕУЛ, 3 квітня 2017 – Компанія LG Electronics (LG) стала переможцем щорічного авторитетного конкурсу Red Dot Design Awards, отримавши 20 нагород за досконалий дизайн, включаючи дві премії у категорії «Найкращі з найкращих». Цього звання удостоїлися телевізор LG SIGNATURE OLED TV W і холодильник Smart InstaView за інноваційні рішення та внесок у розвиток дизайнерської спільноти. Премія Red Dot – одна з найпрестижніших нагород у галузі дизайну поряд з iF Design Awards та IDEA.

Телевізор LG SIGNATURE OLED TV W має вражаючу конструкцію Picture-on-Wall («Зображення на стіні»), створення якої стало можливим завдяки революційній технології OLED. Матриця такого телевізора складається з органічних світлодіодів, які забезпечують максимально реалістичні зображення з ідеально глибоким чорним кольором, підвищеним контрастом і поліпшеною передачею кольору. Ультратонкий 65-дюймовий профіль моделі W7 – менше 4 мм при кріпленні на стіну – створює ілюзію паріння в повітрі, занурюючи глядача у візуальний ряд. Також LG SIGNATURE OLED TV W отримав нагороду iF Design Award 2017 і розширив портфоліо продуктів LG, відзначених преміями.

Холодильник LG Smart InstaView Door-in-Door™ оснащений 29-дюймовим сенсорним РК-дисплеєм. Завдяки функції InstaView за допомогою подвійного натискання дисплей миттєво стає прозорим. Це дає можливість користувачам зазирнути в холодильник, не відчиняючи дверцят. Меню Smart Tag дозволяє додавати стікери та теги на екран і вказувати, які продукти зберігаються всередині. Також дана функція слугує індикатором терміну зберігання продуктів, і холодильник може нагадувати про те, що термін їхньої придатності спливає.

Крім 2 нагород у категорії «Найкращі з найкращих», LG отримала ще 18 нагород від журі Red Dot. У числі інших продуктів компанії, відзначених за видатний дизайн та інноваційні технології, опинилися телевізор LG SIGNATURE OLED, ноутбук LG Gram, смартфон V20, смарт-годинник LG Watch Style & Sports, бездротова гарнітура LG TONE і короткофокусний проектор серії Minibeam.

«Дане визнання від журі почесного конкурсу Red Dot – це підтвердження того, що LG виправдовує очікування галузі та є лідером в області дизайну, – сказав Но Чанг-хо, віце-президент і голова департаменту корпоративного дизайну компанії LG Electronics. – Ми продовжимо створювати продукти, які розширюють уявлення про дизайн і технології, визначаючи очікування споживачів і встановлюючи високі стандарти ергономіки та естетики».

Компанія LG Electronics разом з іншими підрозділами LG – LG Display та LG Hausys – візьме участь у Міланському тижні дизайну, який відбудеться з 4 по 9 квітня 2017 року. Конкурс визначить найкращі продукти та підкреслить важливість дизайну в повсякденному житті користувачів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі