LG ПЛАНУЄ ВПРОВАДИТИ ЕКОСИСТЕМУ WEBOS В АВТОМОБІЛІ, РОБОТІВ І «РОЗУМНІ» БУДИНКИ

LG ПЛАНУЄ ВПРОВАДИТИ ЕКОСИСТЕМУ WEBOS В АВТОМОБІЛІ, РОБОТІВ І «РОЗУМНІ» БУДИНКИ
Нова стратегія впровадження webOS була представлена на Всесвітньому саміті Qt

Починаючи з 2014 року, платформа webOS продемонструвала свою універсальність і надійність в понад 60 млн інтелектуальних телевізорів. Вона використовує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача, з яким зручно працювати навіть новачкам. У доповіді під час Всесвітнього саміту Qt 2018, що відбувся в Берліні, LG Electronics (LG) представила нову амбітну стратегію компанії щодо впровадження webOS.

LG співпрацює з глобальними компаніями-розробниками програмного забезпечення для реалізації екосистеми webOS в нових сферах виробництва. Розширена webOS може надати виробникам можливості платформи, що повністю налаштовується, оскільки має величезний потенціал у сфері застосування штучного інтелекту, створення автомобілів наступного покоління, робототехніки та «розумних» будинків.

LG активізує свої дослідження й розробки для подальшого поширення додатків, що працюють на базі webOS. Компанія також планує розвивати екосистему webOS за допомогою співпраці з глобальними компаніями, університетами, науково-дослідними інститутами й стартапами. Розширюючи свою відкриту стратегію, LG на початку цього року анонсувала webOS Open Source Edition, вільний доступ до якої всі охочі можуть отримати на сайті webosose.org.

«Платформа webOS має величезний потенціал, який виходить за межі інтелектуальних телевізорів. Ми маємо намір розширити сфери застосування webOS, щоб користувачі могли повною мірою використовувати можливості штучного інтелекту», — прокоментував д-р І.П. Парк, президент і технічний директор компанії LG Electronics.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі