LG представила телевізори OLED з підтримкою всіх стандартів HDR

LG представила телевізори OLED з підтримкою всіх стандартів HDR
Преміальні телевізори LG підтримують 3 формати розширеного динамічного ді-апазону та демонструють переваги технології HDR – насичені, яскраві кольори та реалістичність зображення на екрані

СЕУЛ, 2 вересня 2016 р. — У співпраці з провідними телемовними студіями та постачальниками контенту компанія LG Electronics продемонструє гостям IFA 2016 у Берліні всі можливості HDR. Зміцнюючи позиції лідера на ринку телевізійних технологій, LG розкриє особливості сучасного стандарту. Відвідувачі стенду компанії можуть переглянути не тільки ролики, але й ефірні канали на преміальному телевізорі LG OLED у форматах Dolby VisionTM, HDR10, а також Hybrid Log Gamma (HLG).

На сьогоднішній день уже було відомо, що телевізори LG OLED підтримують два стандарти розширеного динамічного діапазону – HDR10 і Dolby VisionTM, які використовують всесвітньо відомі кінокомпанії і постачальники контенту. Світові кіностудії застосовують стандарт Dolby VisionTM при зйомці сучасних фільмів, а сервіси потокового відео використовують даний формат за замовчуванням.

LG і партнери проведуть у рамках IFA презентаційні покази HDR-технології, серед яких демонстрація HLG-контенту через систему супутникового зв'язку ASTRA і BBC. HLG – це новий стандарт HDR, розроблений спільними зусиллями BBC (Великобританія) і NHK (Японія), щоб забезпечити зворотно-сумісну передачу HDR-контенту. Технологія передбачає використання в телемовленні ефірного сигналу в стандарті HDR, який може бути розпізнаний як телевізорами з підтримкою HDR, так і без неї. Телевізори без підтримки HDR будуть транслювати сигнал у SDR якості.

Також LG стане першою компанією, яка офіційно представить новий формат HDR, який об'єднує мовлення контенту з високою частотою оновлення кадрів і підтримкою HLG. При співпраці з BBC та Європейським мовним союзом LG продемонструє відвідувачам виставки контент з високим бітрейдом у форматі HLG, сумісний зі стандартами MPEG DASH (IP-мовлення) і DVB-T2. Ця гібридна технологія дозволяє поліпшувати якість зображення Ultra HD при частоті оновлення 100/120 кадрів на секунду. Висока частота кадрів забезпечує більш плавну, реалістичну передачу динамічних сцен на екрані.

«Інноваційні можливості телевізорів LG OLED – це підтримка всіх стандартів HDR і передача контенту в найвищій якості, – сказав Брайан Квон, генеральний директор компанії LG Home Entertainment. – HDR – технологія майбутнього, яка дозволить ще більшій кількості користувачів переглядати якісний HDR-контент незалежно від використовуваного джерела сигналу».

З 2 по 7 вересня відвідувачі IFA 2016 можуть переконатися в безмежних можли-востях телевізорів LG OLED і переглянути HDR-контент на стенді компанії у залі № 18 виставкового центру Мессе Берлін.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі