LG ПРЕДСТАВИТЬ КАПСУЛЬНУ СИСТЕМУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КРАФТОВОГО ПИВА НА ВИСТАВЦІ CES 2019

LG ПРЕДСТАВИТЬ КАПСУЛЬНУ СИСТЕМУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КРАФТОВОГО ПИВА НА ВИСТАВЦІ CES 2019
Компанія надає любителям пива комплексне рішення в форматі «зробіть самі» з автоматизованими процесами й ексклюзивними технологіями

СЕУЛ, 12 грудня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) вперше представить на виставці CES 2019 капсульну домашню пивоварню LG HomeBrew. Цей новітній пристрій робить процес пивоваріння неймовірно простим завдяки використанню одноразових капсул, оптимізованому алгоритму ферментації та зручній функції самоочищення. LG HomeBrew — ідеальне рішення для тих, хто хоче самостійно виготовляти холодне смачне пиво прямо вдома.

Унікальна капсульна система LG вносить революційну простоту в процес пивоваріння, який відтепер запускається в один дотик. Одноразові капсули містять солод, дріжджі, олію хмелю та ароматизатор. Необхідно просто натиснути кнопку, і LG HomeBrew автоматизує всю процедуру — від бродіння, карбонізації й витримки до подачі та очищення. Безкоштовний додаток для Android та iOS дозволяє користувачам перевіряти статус HomeBrew в будь-який час і в будь-якому місці.

Система HomeBrew не лише пропонує неймовірно простий спосіб виготовлення крафтового пива, а й підвищує його якість. Оптимізований алгоритм бродіння розумно керує процесом ферментації, в тому числі підтримує необхідну температуру й тиск для гарантовано високої якості кінцевого продукту. «Розумна» капсульна система також допомагає уникнути всіх недоліків, характерних для традиційних методів приготування пива в домашніх умовах. Вона автоматично дезінфікує ємності виключно за допомогою гарячої води, забезпечуючи належну чистоту для приготування наступної партії.

Створена для вимогливих любителів хмільного напою, система HomeBrew дозволяє виготовляти в домашніх умовах різні популярні види пива найкращої якості. Споживачів вразять своїм багатим смаком наступні п’ять відмінних сортів: хмільний американський IPA, золотистий американський світлий ель, насичений англійський стаут, пікантне бельгійське пшеничне пиво й сухий чеський пільзнер. Пивоварня може виробляти до п’яти літрів пива вищої якості приблизно за два тижні залежно від виду пива.

«LG HomeBrew — це результат впровадження новітніх технологій в галузі побутової техніки та очищення води, над розробкою яких ми працювали протягом десятиліть, — говорить Сонг Дахюн (Song Dae-hyun), президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — Приготування пива в домашніх умовах стає дедалі популярнішим, але до недавнього часу все ще залишалося недоступним для багатьох любителів цього напою. Ми думаємо, що LG HomeBrew змінить цю ситуацію».

Відвідувачі виставки CES 2019 зможуть ознайомитися з революційною системою LG HomeBrew з 8 по 11 січня на стенді компанії №11100 в виставковому центрі Las Vegas Convention Center.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі