LG ПРЕДСТАВИТЬ НА CES 2019 НОВІ МОНІТОР ЛІНІЙКИ ULTRA

LG ПРЕДСТАВИТЬ НА CES 2019 НОВІ МОНІТОР ЛІНІЙКИ ULTRA
Новинки LG 2019 року: 49-дюймовий монітор UltraWide з чудовою продуктивністю й високошвидкісний UltraGear для ігрового процесу нового рівня

На виставці CES 2019 компанія LG Electronics (LG) продемонструє нові монітори лінійки Ultra, а саме UltraWide з максимальною продуктивністю і UltraGear для незабутніх ігор.

LG давно заявила про себе як про ведучого виробника UltraWide моніторів зі співвідношенням сторін 21:9 і вище. Новий 49-дюймовий монітор LG UltraWide (модель 49WL95) має великий екран і забезпечує покращену продуктивність для виконання будь-яких завдань. Геймерський монітор LG UltraGear (модель 38GL950G) поєднує відтворення зображення чудової якості й неймовірну швидкість, що дозволяє повністю зануритися в захоплюючий світ ігор.

Монітор LG UltraWide 2019 року

Новий монітор LG UltraWide оснащений великим увігнутим екраном зі співвідношенням сторін 32:9, забезпечуючи відтворення зображень виняткової якості. Завдяки кінематографічним розмірами монітор LG 49WL95 є високоякісним рішенням, що замінює громіздку мультиекранну установку.

49-дюймовий дисплей та неймовірне співвідношення сторін забезпечують додатковий простір для роботи й творчості, роблячи LG UltraWide найкращим рішенням для мультизадачності. Роздільна здатність 5120 x 1440 (еквівалентно двом 27-дюймовим моніторам з роздільною здатністю Quad High Definition, що розташовані поруч) і 108 PPI забезпечують оптимальну видимість зображення. Завдяки цьому підвищується комфорт при читанні документів і редагуванні відеофайлів та зображень.

Монітор LG UltraWide — рішення, що збільшує продуктивність до максимуму. Це монітор підходить для будь-якого виду робіт Він стане ефективним помічником для користувачів, які працюють в сфері фінансів, IT, дизайну та архітектури, де необхідні точність відтворення й якість зображення. Новий монітор UltraWide підтримує провідну в галузі технологію IPS. Завдяки їй забезпечується точна передача кольору з охопленням 99 % колірного простору sRGB. Підтримка стандарту HDR10 дозволяє відтворювати HDR-ігри та відео в найвищій якості.

Щоб використовувати екран по максимуму, монітор LG UltraWide підтримує режим Picture-by-Picture для одночасного перегляду контенту з різних джерел і роботи з різними додатками. ПЗ Dual Controller дозволяє підключати відразу декілька пристроїв, які керуються за допомогою єдиної клавіатури й мишки. Підтримка PBP покращує робочий процес й підвищує продуктивність, а наявність порту USB Type-C забезпечує одночасну передачу даних і зарядку різних девайсів, включаючи лептопи. Витончений вигнутий дисплей монітора підсилює враження під час перегляду відеоконтенту, а мінімалістичний дизайн і тонка металева підставка додають пристрою елегантності.

Ігровий монітор LG UltraGear 2019 року

На CES 2019 компанія LG також продемонструє UltraGear монітор з Nano IPS для геймерів. Новинка підтримує технологію G-SYNC від NVIDIA і частоту оновлення 144 Гц для швидшого і плавного ігрового процесу без розривів картинки. Яскраві зображення з приголомшливою передачею кольору є стандартом для моніторів з роздільною здатністю 3840 x 1600 і охопленням 98 % колірного простору DCI-P3. Монітор UltraGear розроблений спеціально для геймерів, має співвідношення сторін 21:9, вигнутий екран і практично безрамний дизайн. Також UltraGear оснащений функцією Sphere Lighting, яка призначена для посилення вражень від гри. Вона передбачає 6 різних налаштувань кольору на задній панелі монітора, що можуть регулюватися залежно від настрою гравця й зменшують втому очей.

«LG постійно вдосконалює характеристики й функції моніторів, що призначені для різних категорій користувачів, — сказав Чан Ік-хван (Jang Ik-hwan), голова IT-підрозділу компанії LG Home Entertainment. — Завдяки великому вибору моделей з підтримкою високої продуктивності й якості зображення, а також моделей, що забезпечують ігровий процес нового рівня, все більше й більше користувачів обирають LG. Це говорить про провідні позиції компанії на ринку інноваційних моніторів».

З 8 по 11 січня 2019 року відвідувачі виставки CES 2019 зможуть познайомитися з останніми моделями інноваційних моніторів LG на стенді компанії №11100 в виставковому центрі Las Vegas Convention Center.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі